1 / 1

    Jestli to udělal schválně, tak doufám, že jednou skončí jako ten pes....

    14. bře 2024

    Jevanecky.

    14. bře 2024

    Btw. ten v Uherském Hradišti dostříhal, je toho plný internet, ten by se měl odstěhovat a doufat,že ho nikdo nepozná.....

    14. bře 2024
    te_reza
    autor

    @hojda však doufám, že mu dá někdo do držky

    14. bře 2024

    @te_reza po tom, co jsem cetla vse na fb bych se divila, kdyby to do ted nikdo neudelal.....

    14. bře 2024

    @te_reza prý už dostal 👊🏻. A bude dostávat dál. A ještě by měl dostat exemplární oficiální trest.

    14. bře 2024

    Proč ho nemuzou zavrit do garsonky a nechat jist vykaly? Jako exemplární trest by mi to prislo akorát.

    14. bře 2024

    @pinkninja taky bych v tehle pripadech jela oko za oko, zub za zub.. at si zkusi, jaky to je.. no, okruh pripadu by byl sirsi, uzanavam 🙈

    14. bře 2024

    @pinkninja přesně, tohle by na tyhle idio.y mohlo snad platit. Udělat mu to samé a ne ho na půl roku zavřít a za 4m ho pustit za dobře chování - za mě směšný. Třeba by si to pak i pár lidí rozmyslelo, takhle týrat zvířata.

    14. bře 2024

    Prý je v Praze a doufám, že ho někdo najde...

    14. bře 2024
    14. bře 2024

    😭😭

    14. bře 2024

    Naštěstí mi to fb neukázala. Kdo ubližuje zvířatům, je schopný ublížit lidem.

    14. bře 2024
    te_reza
    autor

    @heidi_z_hor v pořádku, nic jiného ani nezaslouží

    14. bře 2024

    @te_reza ano. A kdyby bylo na mně, tak už tu není

    14. bře 2024

    Teď bude jeho vyjádření v krimi zprávách na primě.

    14. bře 2024

    @hojda Napíšeš, co říkal, jestli jsi to viděla? Neumím si představit, jaké k tomuto může dát vyjádření. Jediný pochopitelný důvod je, že majitel zemřel a o pejskovi nikdo neví, nebo že je majitel v takovém stavu, že o něm nemůže nikomu říct.. a ani na jedno to u něj nevypadá

    14. bře 2024

    @petrajirka89 Prý měl psychické problémy a do ledna se o něj staral (myslím, že se s ním v té době rozešla přítelkyně), psa chtěl dát do útulku, ale bál se, že ho okolí odsoudí a oddaloval to, pak už tam přestal skoro chodit. Já to jako omluvu neberu, mohl někoho požádat, aby se postaral, neudělal to. Fakt magor, to ani nepracoval?

    14. bře 2024

    @hojda Tak hlavně ta přítelkyně s otcem se ho prý na pejska opakovaně ptali a vždy říkal, že tam chodí ho venčit a krmit. Nevěřím mu vůbec nic... Jen teď hledá způsob, jak by ho mohli ostatní litovat, aby se vyhl tomu lynči, co se právem rozjel..

    14. bře 2024

    Na druhou stranu ten lync na jeho rodinu a byvalou pritelkyni uz je hodne, hodne za hranou...

    14. bře 2024

    @hojda kecá!! A to, jak chce zapůsobit, aby se nad ním všichni slitovali, z té své palice nemá! To mu tam museli namlátit! Hajzl jeden!

    14. bře 2024

    @petrajirka89 kdoví, jak to bylo. Na FB psali, že ještě o víkendu postovala fotky na IG, jak se s tím hajzlem drží za ručičky. Po záchraně pejska už o něm mluvila jako o ex-příteli a že se ho na pejska ptala a dostalo se jí odpovědi, že je vše ok. Divné, že pejska nechtěla vidět, že jí po něm nebylo smutno

    14. bře 2024

    @jasekd 2 dny uz ma zavrenou provozovnu, to znamena, ze pracovne fungoval, kdyz byl schopen zajistit sebe, tak mel zajistit i psa.

    14. bře 2024

    @hojda ja se ho prece nezastavam, ani trochu. Nebo mas z jedne moji vety pocit, ze ano?

    14. bře 2024

    @jasekd lidi jsou naštavný, protože to těm viníků často prochází.

    14. bře 2024

    @heidi_z_hor Já jsem narazila na příspěvek jejího otce, který prosil, aby lidi jeho dceru a rodinu nelynčovali, že jim chodí i výhrůžky smrtí. A ten psal, že jeho dcera s ním byla až do toho dne, co se o stavu pejska dozvěděla...pes byl jeho, tak nevím, proč by ho měla chtít vidět.. každopádně souhlasím, že jak to bylo, ví jen oni ..

    15. bře 2024

    @petrajirka89 taky jsem to četla. Taky tam psal, že tohoto pejska chtěli skamarádit s jejich. Já to mám tak, že by mi záleželo na zvířeti mého partnera, zajímala bych se o něj a chtěla ho vidět. Zřejmě tedy k partnerovi do bytu nechodila, když o stavu pejska nevěděla, přestože spolu byli až se týrání provalilo 🤔...
    Já tedy moc nevěřím ani tomu otci. Ale to je můj dojem
    PS: nemám potřebu se s nikým přít

    15. bře 2024

    @hojda vzhledem k tomu jaké tady jsou zákony tak se lynčování nedivím.... Pořád říkám, že by mělo být víc hlídané vlastnictví zvířat. Roky jsem pomáhala likvidovat množírny a ty lidi jsou fakt svině všech sviní ...

    15. bře 2024

    @dandaa ❤️🐶❤️

    15. bře 2024

    Mě tohle přijde už moc. Psa je mi líto, díky bohu je na lepším místě. Ten chlap je hajzl, v tom nemám zastání, chci, ať soud rozhodne o trestu a myslím, že provozovnu už neotevře.
    Ale ten lynč příbuzných je těžce přes čáru. Obzvlášť když jim lidé vyhrožují smrtí.

    15. bře 2024

    @elvira jen ještě tohle napíšu. Zřejmě nemáš vůbec ponětí, jak naše soudy rozhodují v případech týraných zvířat. Jsou to velice smutné verdikty, to mi věř 😔

    15. bře 2024

    @elvira jenze ti lide kolem to.musi videt.. a nic nedelaj..to je spatne proste.. tak dostanou sodu a priste si to rozmyslej..

    15. bře 2024
    te_reza
    autor

    Je za hranou někomu vyhrožovat smrtí. Ale moc mi nejde do hlavy, na co čekali sousedi. Mě neříkejte, že tam nenaříkal. Museli vědět, že pes je doma sám. I ta jedna sousedka do tv řekla, že se diví, že psa našli ještě na živu. Ty jsou taky na přes držku.

    15. bře 2024

    @heidi_z_hor mě stačil rozsudek u dlouhodobého zneužívání nevlastní dcery ...
    Ale myslíš, že lidový soud je lepší? Sklouznout k výhrůžkám, napadání? Myslím hlavně v souvislosti výhrůžek těm blízkým. Zrovna tak museli vedet i sousedí, že ten pes není v pohodě. Ty budeme lynčovat taky? Já nechci, aby to vypadalo, že obhajuju toho"majitele" psa, ten musel i počítat, že to slízne. Mě vadí ta hysterie kolem jeho rodiny.

    15. bře 2024

    Víte, co je to smutný verdikt? Že chlap, který v dětství opakovaně a několik let zneužíval 16 kluků (16!!!) včetně mého manžela, dostal 4 roky, což je trest pod dolní sazbou. Tresty za zneužívání dětí jsou výsměch, tresty za znásilnění jsou výsměch…
    Ale největší lynč a volání po vysokém trestu, jak v médiích, tak takhle mezi lidmi, dostávají ti, kteří týrají zvířata. Měl by být potrestán, doufám, že bude a že půjde sedět.
    Ale štve mě neskutečně, že za týrání zvířat u nás dostane člověk často vyšší trest, než za takovéhle věci. Věci, které zničí člověku doslova celý život a ničí ho pak i jejich rodinám.

    15. bře 2024

    @madbetka naprosto s Tebou souhlasím. Nesnižuju hrůzu ubližování na zvířatech, ale měla by tady být přímá úměra směrem nahoru. To znamená větší tresty za znásilnění a týrání člověka. Mluvíš mi naprosto z duše a vytáčí mě to doběla.

    15. bře 2024

    @madbetka To je další děs, to taky nechápu toto.

    15. bře 2024

    @elvira mam naprsto totozny nazor.
    Vy, co tu obhajujete lyncovani rodiny, rodiny jeho pritelkyne, to nemyslite vazne. Od toho je policie, soudy. Neni naprosto pripustne nekomu vyhrozovat smrti. Nebo pujdete a povesite je na nejblizsi stromy? Nevite o nich vubec nic.
    @l_ tak pozor, aby nejaky tvuj blizky treba omylem neprejel nekomu pribuzneho a ty jsi za to nedostala sodu. Neskutecny, co rikas.
    @heidi_z_hor to nikoho neopravnuje k tomu, vyhrozovat, vynaset lidove soudy a brat spravedlnost do vlastnich rukou.
    Nestacim se divit.
    Po masakru na FF UK rodina pachatele urcite taky celila hrozbam. Sly byste na ne, protoze nevideli, neslyseli, nezabranili?

    K pachateli samotnemu, doufam, ze dostane maximalni mozny trest. I kdyz nemam doma zadne zvire, natoz psa, nelibi se mi, kdyz je jakykoli zivy tvor povazovan za vec, a nelibi se mi, ze chovat zvirata muze kazdy dement.

    15. bře 2024

    @jasekd srovnavat omyl a.umysl je tezce mimo

    15. bře 2024

    @l_ mluvime reci jineho kmene. Myslim, ze pisu jasne. Nezastavam se te svine, co umyslne tyrala a malem utyrala psa. Vadi mi zatahovani pribuznych a to dokonce pribuznych jeho byvale holky do cele afery. Do kolikateho kolene jim rozbijeme huby a vymlatime okna? Bude stacit holka a jeji rodice nebo pujdem i za babkou a tetkou?

    15. bře 2024