1 / 1

    Děláme hambáče stejně, jen do tmavých kaiserek :D

    15. lis 2018

    Ja tam vzdy vrazim spejli 😁

    15. lis 2018

    Já bych vynechala cibuli, tu já nerada. A vajíčko je super nápad. To zkusím.

    15. lis 2018

    Taky tak delame, nesmi samozrejme chybet pekne rozpekly syr. Nejcasteji do kaiserek 🙂

    15. lis 2018

    cibuli dávám dozlatova opečenou

    15. lis 2018

    Ja si delam jen hovezi maso a avokadova majoneza..K tomu nesmeji chybet cibulove krouzky a domaci hranolky..Ale muz ma rad tak jako vy, akorat bez rajcete a cibule. Jo a s chedarem.

    15. lis 2018

    @90janka sýr tam je taky,zapomněla jsem ji zmínit😉))
    @babulinkab my cibuli většinou smažíme obalenou ve škrobu,ale dnes se nám nechtělo;+)
    @gracinka7 já si ji taky nedala,sýrová mi moc nejede

    Jinak k tomu běžné dělám ještě coleslaw a rozmarynove brambory,ale dnes nebyl čas.
    @gumysek byl velký hlad, a nebyl čas přemýšlet 😂😂😂
    @leniczka23 chedar kupují taky ,ale u nás na vsi nemají😢 museli jsme se spokojit s ementalem😉))

    15. lis 2018

    Taky mame radi 😉 zkuste cerv.cibulku osmazit,prdat trochu cukru,zkaramelizovat a nakonec balzam.ocet,mooc dobre 😉

    15. lis 2018

    @cejdik tak jsem kdysi dělala to cibulové catny,děkuji,příště vyzkouším i do hamburgerů😉

    16. lis 2018