Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    tinkaa
    4. lis 2019    Čtené 443x

    Persil discs 4v1

    Děkuji moc Modrému koníku za možnost testovat produkt gelových kapslí 🙂

    Když jsem byla vybrána na testování pracího přípravku Persil discs 4v1 byla jsem nadšená a očekávala, kdy kurýr doveze balíček. Po obdržení balíčku jsem ho rozbalila za přítomnosti staršího syna a manžela, jelikož byli zvědaví, co mamince dorazilo v balíčku. Velmi mě překvapila vůně, která už byla cítit po otevření balíčku. K testování dorazilo balení o 11 ks pracích dávek.

    Hned při čtení přiloženého dopisu bylo zdůrazněno, že výrobek není určený k manipulaci dětem. Na balení bylo také upozornění a obal na disky udělaný tak, aby se do něj nedostaly děti. I pro mě byl velký problém se do něj dostat. Když jsem se do balení konečně dostala tak mě velmi překvapila velikost disku. Byly velké! 

    Praní prádla jsem nějak extra nerozdělovala, prádlo jsem rozdělila dle barev a zašpinění. Do pračky jsem vložila kapsly, prádlo a zapla pračku. Trochu jsem se obávala, zda se kapsle celá rozpustí a nezůstanou na prádle nějaké fleky od pracího gelu. Při koukání do bubnu se po malé chvíli objevovaly bubliny takže se disky dobře a rychle rozpouštěly. Běžné fleky na prádle se bez přidání dalšího přípravku na skvrny vypraly, bohužel flek od trávy z džínů staršího syna se nevyprala.

    Další pračka byla s ručníky. Nezaznamenala jsem žádnou změnu oproti jiným pracím práškům. Jelikož ručníky nijak extra nezašpiníme. Ručníky krásně voní!

    Všechno prádlo co jsem prala také prošlo sušičkou. Když jsem otevřela sušičku, prádlo vyprané v Persilu krásně vonělo. Při otevření skříně se linula velmi příjemná vůně.

    Celkově jsem na gelové kapsle změnila názor, jelikož do doby před testováním jsem používala pouze sypký prášek nebo gelový prací prostředek. Musím říct, že přes první obavy (kapsle se nerozpustí, nevypere prádlo) jsem byla mile překvapena. 

    Gelové kapsle Persil discs 4v1 mužů vřele doporučit a budu sama jedním z nových uživatelů 🙂

    #zkusenosti_persildiscs4v1126 #recenze #test_persil

    tinkaa
    10. pro 2018    Čtené 191x

    Testování Bi-Oilu

    Na začátku bych chtěla poděkovat za projevenou důvěru a vybrání mě do testování oleje Bi-Oil.

    Během prvního těhotenství se mi strie objevily až ke konci těhotenství a to v podbřišku, kde nebyly moc viditelné a časem vybledly. Během druhého těhotenství jsem měla o poznání větší bříško a i přes mazání se mi na břiše v okolí pupíku objevily velmi hluboké strie, které po porodu byly velmi viditelné. To byl důvod proč jsem se do testování přihlásila, když jsem na olej viděla velmi kladnou reklamu.

    Olej jsem hlavně používala já na strie v oblasti břicha a suchou pokožku, u syna jsem používala na suchou pokožku na rukách a nohou. Babička používala na suchý obličej a hluboké jizvy. Manžel se do testování oleje nepřidal. 

    Bi-Oil má příjemnou vůni, ale při delším užívání mi občas začala jeho vůně být nepříjemná. Jeho mastnější složení bohužel dělalo mastné fleky na oblečení a o oblečení do sebe v táhlo vůni Bi-Oilu. Pro lepší aplikaci, bych třeba brala jiný aplikátor (např. sprej).

    Moje strie po druhém těhotenství jsou světlejší už nejsou tolik hluboké a suchá pokožka je zase krásně hydratovaná. V posledních dnech jsem začala olej používat na suché a popraskané paty a musím říct, že na hydrataci pokožky je Bi-Oil super!!! Syn po pár dnech užívání měl krásnou hebkou kůži bez známek vysušení.  Babičce se zjemnila a hydratovala kůže na obličeji, ale hluboké jizvy jsou beze změny.

    Co mě velmi překvapilo je jeho malá spotřeba, takže ikdyž nějaké výpočty odhadují spotřebu lahvičky cca na 3 měsíce, tak bych řekla, že doba jeho užívání bude delší.

    Bi-Oil si své spotřebitelky nalezne. Za sebe a moji rodinu můžu říct, že výrobek je fajn, ale ne všechny jizvy se po jeho užívání zmizí.