tralalicz
    1. únor 2013    Čtené 0x

    Ideální dárek k svátku zamilovaných! Rámeček na fotografie ve tvaru spojených srdcí

    Oprašte vzpomínky na nej okamžiky vašeho života a potěšte svoji přítelkyni nebo přítele k svátku zamilovaných originálním dárkem – společnou fotografií v rámečku se symbolem lásky.

    Rámeček na fotografii ve tvaru spojených srdcí v červeně barvě. Určený pro velikost fotografií 10 × 15 cm nebo 7 × 10 cm. Rámečky, které oživí váš interiér.

    tralalicz
    7. pro 2012    Čtené 0x

    Udělejte si radost! Tip na krásný dárek.

    Vystavte si fotografie svých dětí, vnoučat nebo rovnou celé rodiny. Také máte fotografie zavřené v albumu nebo v PC a mrzí Vás, že se s nimi nemůžete pochlubit? Tady máte řešení. Naše rámečky na fotky ve stylu puzzle jednoduše připevníte na zeď a můžete přidávat další a další, třeba tak jak Vaše děti rostou a fotky přibývají. Více informací najdete a objednávat můžete na nasich stránkách. 

    Milí přátelé,
    až do vánoc 2012 máme akci na rámečky, a to takovou, že při zakoupení jakýchkoliv 10ks rámečků v našem eShopu www.tralali.cz dostanete 1ks navíc ZDARMA!!! Neváhejte a využijte této skvělé akce.

    Nebojte se objednávat, naše dodací lhůty jsou zpravidla 2-4dny a před vánoci je ještě zkracujeme. Zaručujeme dodání do vánoc, při objednávkách až do 19.prosince.

    tralalicz
    10. dub 2012    Čtené 0x

    Originální rámečky na fotky ve stylu puzzle. Novinka v ČR.

    • Asi každá maminka ráda fotí své děti. Když se miminko narodí čekáme s foťákem v ruce na každý jeho pohyb, na první úsměv, později na první krok, první narozeniny … A všechny tyto výjimečné chvíle si chceme stále připomínat. Pokud chceme některé fotky mít vystavené, můžeme si je dát do rámečků.
    • Vhodným řešením se nabízí rámečky na fotky – Fotopuzzle, novinka v ČR, exkluzivně na www.tralali.cz Tyto originální fotorámečky jsou zároveň i krásnou a nevšední dekorací, která obzvláštní Váš byt. Jednoduše se umístí na zeď a bez omezení můžeme přidávat další a další fotky. Vznikne nám tak krásný doplněk v obývacím pokoji, chodbě, ložnici či dětském pokoji, který můžete kdykoli měnit nebo doplňovat. Jednoduše Fotopuzzle přemístíte a vytvoříte tak nový tvar. Fotopuzzle jsou k dostání v široké škále barev. Od přírodních odstínů barev vhodných do obývacího pokoje po pestré a veselé pro dětský pokoj.
    • Proto neváhejte a vystavte si fotky opravdu originálně! Udělejte si radost nevšední dekorací.

        V eShopu www.tralali.cz  najdete nabídku různých druhů Fotopuzzlí, z které si jistě vyberete.

    tralalicz
    31. bře 2016    Čtené 10x

    tralali.cz

    Asi každá maminka ráda fotí své děti. Když se miminko narodí čekáme s foťákem v ruce na každý jeho pohyb, na první úsměv, později na první krok, první narozeniny … A všechny tyto výjimečné chvíle si chceme stále připomínat. Pokud chceme některé fotky mít vystavené, můžeme si je dát do rámečků.

    Vhodným řešením se nabízí rámečky na fotky – Fotopuzzle, novinka v ČR, exkluzivně na www.tralali.cz Tyto originální fotorámečky jsou zároveň i krásnou a nevšední dekorací, která obzvláštní Váš byt. Jednoduše se umístí na zeď a bez omezení můžeme přidávat další a další fotky. Vznikne nám tak krásný doplněk v obývacím pokoji, chodbě, ložnici či dětském pokoji, který můžete kdykoli měnit nebo doplňovat. Jednoduše Fotopuzzle přemístíte a vytvoříte tak nový tvar. Fotopuzzle jsou k dostání v široké škále barev. Od přírodních odstínů barev vhodných do obývacího pokoje po pestré a veselé pro dětský pokoj.

    Proto neváhejte a vystavte si fotky opravdu originálně! Udělejte si radost nevšední dekorací.
    V eShopu www.tralali.cz najdete nabídku různých druhů Fotopuzzlí, z které si jistě vyberete.