1 / 1

    Taky jsem jeden právě vytáhla z trouby 🙂

    15. únor 2020

    To závidím, já včera dělala roládu a jelikož mi odešel ruční šlehač a troubu mám plynovou, tak z těsta se stalo něco jako palačinka 🤣 chtělo se mi brečet, směju se tomu, protože i bez rolády byla oslava bezva 👌🏽

    15. únor 2020

    Mohu poprosit recept na korpus? 🙂 Furt s ním bojuju :(

    15. únor 2020
    15. únor 2020

    @petarozarka Já mám úžasný recept ale musí se přesně dodržet postup.

    200g hl.mouky
    200g cukr krupice
    5 vajec
    1 čl pr. do peč.
    5 PL teplé vody
    Špetka soli

    Žloutky a bílky oddělit. Žloutky vyšleháme se 100g cukru. Šlehat 4 minuty!!! Přidat 5 lžic teplé vody a šlehat další minutu. (zní to vtipně, ale ty časy fakt dodržet)
    Bílky vyslehat na sníh se špetkou soli a zaslehat 100g cukru.
    Mouku pomichat s prdopečem a půlku spolu s půlkou sněhu zaslehat do zloutkove hmoty. Přidat zbytek mouky a snehu a vyslehat do hladka. Pect pri 180st cca 30 minut ☺️

    15. únor 2020

    @simdan To je hlavné. Já už jsem vůči takovým "katastrofam" odolná od doby co se mi roztekl krém a celý dort letěl do popelnice. 😁

    15. únor 2020

    @tratatundra mohu poprosit? korpus super,ale 200g cukru Da to samé mouky? neni to fakt moc sladke? porad Hledam to co bude pro Me top. dekuji

    2. bře 2020

    @lenkauml Upřímně, já dorty nejím, ani tenhle jsem ani nezkusila, ale nikdo si nestěžoval, že by byl příliš sladký. ☺️

    2. bře 2020

    @tratatundra dekuji. ja bych dala min o Pul,ajo pises dodržet 😉😉😉

    2. bře 2020

    @lenkauml no, on ten korpus tak hezky nevyjde, když se cokoliv ošidí. Ale já tedy do krému nedávám vůbec cukr už

    2. bře 2020
    2. bře 2020