vanea
22. říj 2018
805 

Říjnová soutěž s Baby Dove!

A je to tady, bude se soutěžit! 

Tento měsíc jsem vás malinko napínala, jestli soutěž bude, nebo nebude...

ALE jasně že jooooo!;) 

K podzimu a chladnému počasí totiž rozhodně patří péče o tělo, dlouuhé koupání, masáže....a víte co? Ono to samozřejmě platí i pro ty naše nejmenší!🙂 Aspoň u nás se to vždycky večer ukáže, jako jedna z nejoblíbenějších a nejočekávanějších akcí dne. Jak se jde do teplé vody, tak je u nás veselo. Adámek už si dokonce poznává i svůj "sprcháč" :D A myslím si, že po dni venku v chladnu mu tato péče udělá jedině dobře;)  

Nicméně.... o čem že to tentokrát bude? Bude to, jako vždy, velice jednoduché a poměrně tematické🙂 Jak jiste víte, měsíc říjen a hlavně jeho konec, je v mnoha zemích opředen duchovnem, tajemstvími, halloweenem (:D)...všude je to samá čarodejnice, víla, dýně.... na začátku listopadu taky dušička, všude okolo krásné věnce a výzdoba.. (aneb čas pro #skutecnemamy, aby předvedly, jak kreativní umí být;))...Ale o tom to tak úplně nebude🙂 Teda bude..ale jen tak lehce...Pro to, abyste vyhrály krásný a opravdu napěchovaný "podzimní" balíček výrobků Baby Dove pro miminka a děti, bude potřeba jediné. Zapojit  se do této soutěže příspěvkem na Vašem profilu! A co že musí obsahovat?

Vzkaz pro některou z "nadpřirozených" bytostí, ke kterým "máme" na podzim tak blízko. Vzkaz, který bude obsahovat vaše přání, které byste chtěli splnit🙂 No a tento vzkaz s přáním doplňte vaší fotkou, která by měla dýchat podzimem a určitě by neměla být převzatá z internetů;)

Podmínky soutěže:

1. Dát like tomuto článku, který právě čtete

2. Být členem skupiny Baby Dove (<-- klik)

3. Přidat na svůj profil na MK tematický příspěvek s fotkou

4. Tento příspěvek doplňte hashtagem #babydove a #tajne_prani

A teď už k tomu, co vás jistě zajímá nejvíc! A sice obsah tohoto balíčku, pro jednu šťastnou z vás!

Baby Dove Krémová tableta na mytí Rich Moisture 75 g

Baby Dove Mycí gel na celé tělo i vlásky Sensitive Moisture 50 ml

Baby Dove Mycí gel na celé tělo i vlásky Sensitive Moisture 400 ml

Baby Dove Vlhčené ubrousky Rich Moisture 50 ks

Baby Dove Vlhčené ubrousky Sensitive Moisture 50 ks

Baby Dove Krém proti opruzeninám 45 g

Baby Dove Šampon Rich Moisture 400 ml

Už jsem vás navnadila? :D Na zapojení máte čas do 28.10.2018 do půlnoci. Výherkyni vybere náhodný generátor čísel :-* Tak honem do toho, už se moc těším na příspěvky! 

#babydove #soutez #tajne_prani #skutecnemamy

Začni psát komentář...

Odešli