Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    veinnna
    13. bře 2020    Čtené 308x

    YVES ROCHER na vlastní kůži

    Dostala jsem jako jedna z deseti žen příležitost testovat kosmetickou sadu francouzské značky Yves Rocher jejíž zakladatelem je stejnojmenný podnikatel. Musím přiznat, že jakákoliv francouzská kosmetika mě láká a evokuje ve mně představu půvabné, vždy elegantně vypadající ženy jako například Brigitte Bardot, Edith Piaf nebo Audrey Tatou.

    Jako první mě zajímal původ celé této bio/organické kosmetiky. Dnes se celá spousta produktů tváří velmi přírodně  a bio. Bohužel ne vždy to bývá pravda. Musím říct, že zde je firma YR velmi skromná. V balíčku s kosmetikou byla zmínka o ekologických obalech a obnovitelných zdrojích, ale to je jen část filosofie a práce této značky. Pokud Vás zajímá víc doporučuji pročíst jejich stránky a zjistíte, že koupí kosmetiky této značky přírodě neublížíte a kousek si jí odnesete z obchodu s sebou. Takže jste-li ta žena, která chce pro svou plet' čistou rostlinnou kosmetiku bez zbytečných silikonů a polymerů, zkuste kosmetiku YR. Když jsem zjistila, že domovem této značky je Bretagne byla mi myšlenka přírodní kosmetiky zase o kousek bližší. Sama jsem ji procestovala před několika lety. Bohužel botanickou zahradu YR v La Gacilly jsem na vlastní oči neviděla ale je to nádhera podívejte ⬇️

    Začala jsem poněkud ze široka a nyní se vrátím k mému názoru na konkretní produkt. Testovanou řadou byla Lifting Végétal, zpevňující, hydratační péče pro všechny typy pleti. Co jsem nenašla byla orientační věková hranice, kdy sáhnout po této řadě ale jako testerka  (32 let) bych řekla, že je to pro všechny krásky 30+. Většina článků na téma kolagen se shoduje, že se tvoří cca do 35 let takže pokud chcete začít včas a Vaše plet' je unavená, tak po té třicítce bych tuto péči zařadila.

    Výhodou testování ( tím bych ráda poděkovala ) bylo, že nám byla doručená kompletní kosmetická řada. Tedy sérum, fluid, oční péče, denní a noční krém. To bylo velké plus protože samozřejmě všechno na sebe krásně navazuje. Spousta žen ( i já ) má kosmetiku doma různě namíchanou. Jednak jsme jako ženy vybíravé a jednak je finančně náročnější celou takovou sadu si pořídit naráz. A začnu tedy i s konkrétními informacemi. Pokud byste chtěly celou tuto sadu pořídit, tak Vás aktuálně vyjde na 3625,- Kč s dopravou přes eshop zdarma. Není to zrovna málo, takže pokud hledáte svou kosmetiku, vždy si pozorně čtěte recenze různých zdrojů.

    První dojmy 

    Kosmetika je parfemovaná. Je to tedy lehká vůně a dá se na ní po čase zvyknout. V podstatě jsem po čtrnácti dnech již nevnímala a nevadila mi. Vůni bych Vám přirovnala asi k Aloe Vera. Taková jemná rostlinná ( osobně preferuji pudrové/mýdlové). Mám pleť normální se sklonem k začervenání. Co mě překvapilo, že každý produkt mi sedl úplně jinak.

    Sérum - na aplikaci na krk a dekolt jsem vždy potřebovala dvě pumpičky. Sérum se zatlačuje do pleti jemnými tlaky konečky prstů. Bohužel má drolicí vlastnost po nanesení denního krému, což může působit problémy ženám, které aplikují makeup. Efekt vypnutí pleti zde zcela jistě je, hydratace lehce také, ale jako žena bych určitě tento produkt střídala se sérem čistě hydratačním.

    Oční krém - lehký, příjemný, výborný na oteklé oči pokud necháte přes noc v ledničce. Svou první velkou vrásku pod okem jsem opravdu musela hledat. Jen aplikátor bych si představovala lepší.

    Fluid - ten mě potrápil. Konzistence jemná, perleťová, do teplého počasí ideálně se tvářící řešení bohužel mé pleti nesedl ( ad. foto průběžné recenze ) tudíž jsem tento přípravek ze svého testování vyřadila.

    Denní a noční krém - tak ty jsou super, ty fakt vřele doporučuji. Denní krém hutný tak akorát, plet' vyživená, vypnutá bez mastnoty nebo bez šupin prostě tak akorát. Noční péče samozřejmě hutnější, lehce lepivější film po aplikaci ale na noc není překážkou. Za dobu testování čtrnácti dnů mě mile překvapilo - žádný pupínek. Čistá, vypnutá plet'.

    Takže závěrem celkový dojem?

    Pokud by sada byla cenově dostupnější běžným ženám, tak bych určitě pořídila znovu komplet. Nicméně nyní po vyzkoušení této řady jsem si vybrala své favority a zařadila je mezi své kosmetické stálice (denní a noční krém).

    Děkuji za zkušenost #test_yvesrocher 

    #recenze #zkusenosti_yvesrocher_liftingvegetal

    veinnna
    Zpráva byla změněna    10. bře 2020    

    #test_yvesrocher

    Denní a noční krém YR Lifting Végétal - moc příjemná záležitost. S klidným svědomím doporučuji kráskám 30+ na všechny typy pleti. Za 14 dnů pleť bez pupínků, pěstěná a pevnější pleť.

    veinnna
    Zpráva byla změněna    8. bře 2020    

    #test_yvesrocher

    Oční krém je velmi fajn. Lehký, konzistencí průhledný gel, parfemace téměř žádná. Po aplikaci se výborně vstřebá. Na moji první hlubší vrasku u oka funguje a už ji musím víc hledat 🙂.

    veinnna
    Zpráva byla změněna    5. bře 2020    

    #test_yvesrocher

    Fluid má lehké perleťové složení, praktickou pumpičku. Bohužel je to jediný přípravek z celé řady, který schovávám a už netestuji kvůli opakovanému podráždění pleti. Příčinou si jistá nejsem.

    veinnna
    Zpráva byla změněna    1. bře 2020    

    #test_yvesrocher

    Pojďme se podívat na sérum Lifting Végétal od YR. Aplikuji šestý den. Pro lepší posouzení ráno i večer. Sérum si nanáším na čistou pleť. Osobně u jakéhokoliv séra doporučuji použít před aplikací tonikum nebo pleťovou vodu. Zkrátka něco co pleť zvlhčí a sérum se lépe vpije. U YR potřebuji dvě pumpičky na obličej, krk a dekolt. Na nic není třeba čekat a do minutky po séru vrstvím krém. Parfemace u séra mi přijde zbytečná a musela jsem si trochu zvykat. Konzistence je vcelku příjemná ale hlavní problém séra a velké mínus - žmolkovatí. Uvedlo to více testujících tudíž bohužel je to vlastnost tohoto produktu.

    veinnna
    Zpráva byla změněna    24. únor 2020    

    #test_yvesrocher

    Tak se na to pojďme podívat...
    Pečující kosmetika je moje vášeň takže budu přísná a v první řadě mě bude zajímat základ krásy - hydratace pleti. Věřím, že během 14 dnů Vám budu moct říct zdali stojí za to do Lifting Végétal investovat.

    veinnna
    4. srp 2019    Čtené 568x

    TESTOVÁNÍ PRODUKTŮ OD NUK

    Jmenuji se Pavla a spolu se svou osmiměsíční dcerou Viktorkou uzavíráme kruh maminek, které byly vybrany k testování vybraných produktů značky NUK. Přiznám se, že to byla výzva. S touto značkou nemám žádné zkušenosti a mohla jsem si ji vyzkoušet a porovnat s konkurenční značkou. Předem bych ráda zmínila, že jsem maminkou dvou prcků a recenzi píši dle sebe co nejvíce prakticky a pravdivě. Názor a zkušenost ostatních maminek se může lišit. 

    NUK dudlík Space 6 - 18M ( koala )

    Viktorka je na dudlíčku od narození. Nyní koncem osmého měsíce už víceméně na spánek a občas venku na procházce. Dudlík Space mi bohužel za dobu testování nepřijala. Savička je tvarově trochu jinak ( ad. obrázek *) než savička konkurenčních značek na které je zvyklá.

    Pokaždé, když jsem jí dala do pusinky dudlíček, natahovala a plivala mi ho. Nicméně designově ji zaujal a vysloužil si místo v postýlce mezi ostatními dudlíčky. Za nás perfektní design, ale typicky holčičí nám na trhu chybí. Díky tvaru se dudlík dobře a jednoduše čistí a přiložený box na sterilizaci je velmi praktický.

    Co mi chybí je úchop na řetízek nebo šňůrku, protože když se řetízkek připne přímo k dudlíku, už se dotýká kůže miminka a ve spánku může i vyloženě vadit a tím se trochu ruší velká výhoda dudlíku Space, kterou je vzdušnost kolem pusinky dítěte. Co bych ještě malinko vytkla je cena ( průměrná ) za 1ks. Pro běžnou maminku to není úplně málo a bude přemýšlet zdali dudlíček zkusit nebo ne. Přiznám se, že mě by design přesvědčil tak či tak zkusit 🙂.

    Netekoucí hrneček Magic Cup

    Perfektní. Jednoduchý, hezký, praktický. Dáváme mu palec nahoru. Snadno se čistí a opravdu neteče. Viktorka je nejmladší z dětí, které ho dostaly k testování a přiznám se, že celkově bojujeme s příjmem tekutin. Od půl roku je na umělém mléku a na lahvičku je zvyklá, přesto dostat do ní vodu je zkrátka boj. Ani s tímto výrobkem jsme u ní 100 % neuspěli.

    Tím, že je drobnější měla problém když byl hrnek příliš plný, byl pro ni těžký a když byl poloprázdný, nepřišla na to, že ho má naklopit. Ale určitě budeme zkoušet dál. Je super, že se může napít z kterékoliv strany hrnečku jak jí zrovna přijde pod ruku. Mytí v myčce je samozřejmostí, zvládl i sterilizaci v mikrovlnné troubě. Designové varianty a cena jsou sympatické.

    Bryndáček NUK

    Děkujeme za něj. Bryndáčků není nikdy dost. Dostal v testování asi největší zátěž.

    Děkujeme @konik_testuje za příležitost zkusit něco nového.

    S pozdravem P + V

    #zkusenosti_nuk

    Vrchlabí doporučíte restauraci?
    Děkuji

    veinnna
    31. bře 2017    Čtené 106x

    Testování Vileda Easy Wring Ultramat

    Manžel napověděl, já okomentovala, my vyhráli a byli vybráni testovat Vileda Easy Wring Ultramat, super. Výzvou pro nás bylo srovnat Viledu s konkurencí, kterou máme již dva roky doma a to Leifheit (CLEAN TWIST XL). Na pořádku si oba s mužem zakládáme, máme starší byt se třemi typy podlah, malé miminko, nevlastního syna s léčeným imunodeficitem po transplantacích kostní dřeně a velmi chlupatou milostpaní kočku. To vše dokupy je poměrně náročná kombinace, která k udržení pořádku prostě nutí.

    Výhru jsem uvítala jako možnost trochu si práci ulehčit a MK tímto děkuji za příležitost a nyní již k mým postřehům.

    První, na co jsem se šla podívat když mi balík došel bylo jak je  krabice těžká. Překvapení, těžká vůbec nebyla a to vypadalo slibně. Kbelík, ačkoliv prostorný, byl opravdu lehký a pohodlný na úchop do rukou. Co mě ale naopak při vybalování zklamalo bylo, že základní balení obsahuje pouze jeden univerzální mycí návlek. V tom bych viděla mínus ve srovnání s konkurencí, která poskytla návleky dva s různým typem "chlupu". Šla jsem si tedy na internet vygooglit ceny výrobků, které hodnotím jako standardní, nicméně ten jeden mycí návlek navíc bych Viledě asi opravdu vytkla. Přece jen, jeden na ložnici i WC dobrá hospodyňka asi nepoužije a je to další výdaj do startu. Kompenzovat to může snad jen fakt, že je možnost mycí návlek prát na 60 °C což jsem udělala a zůstal nezměněn takže další plus.

    Při dalším seznamování objevuji další plus tohoto výrobku a to je upevnění mycího návleku. Oproti konkurenci mnohem lepší, pohodlnější a praktičtější. Nacvaknutí zvládne opravdu každý. Naprosté překvapení pro mě byla lehkost samotného mopu. Oproti konkurenci úžasně lehoučký! Velké plus pro každou ženu a pro mě asi největší plus celého výrobku. Teleskopické řešení tyče je zajisté skvělá věc ale zde nalézám pro změnu mínus. Nejsem žádný obr, měřím 177 cm a uvítala bych, kdyby tyč byla delší. Odzkoušeno na manželovi se 185 cm a už to trochu na pohodlnosti výrobku bohužel ubírá. Maximální délka týče je 125 cm, my bychom přidali.

    Složení mopu bylo absolutně jednoduché, obrázkový návod hodnotím jako naprosto dostačující. A jde se na věc.

    Mycí návlek sedí perfektně, myje krásně i podélné lišty.

    Univerzální mycí návlek zvládá všechny typy podlah u nás doma. Tedy starší parkety, PVC i plovoucí podlahu. Nezanechává čmouhy.

    Návlek po vyždímání není ani suchý ani mokrý, řekla bych naprosto standardní schnutí povrchu po stěru. Velikost pracovní plochy návleku tak akorát. Co se týče ždímacího mechanizmu tak, zde nevím jak hodnotit. Pokud se povede správně umístit mycí návlek je celá práce velmi snadná, rychlá  ale někdy přece jen jsem s umístěním návleku do mechanizmu dost bojovala a musela si pomoct rukou. Já bych osobně bych navrhla Viledě zalamování na druhou stranu tzn. packami mopu nahoru, ne dolů, jakoby o gbelík mop zaklapnout ale na druhou stranu. Nicméně při třetím stěru jsem už chytla lepší grif a takový problém to nebyl. Ždímání hadru jinak dobré, nikde nic necáká. Po úklidu se mi vše bez obtíží vejde do komory v našem menším 2+1, teleskopickou tyč je možné zaklapnout.

    Závěr:

    Vileda by v mém soukromém testu nad konkurencí vyhrál. Ta lehkost celého zařízení je prostě velká úleva a krásně sedí mycí návlek na podlaze, setře i postranní lišty a snadno se zacvakne a vycvakne návlek.

    Takže naše rodina doporučuje🙂.

    Shrnutí :

    + lehkost kbelíku i teleskopické tyče

    + systém nacvaknutí mycího návleku

    + skvělé vyždímání

    - jeden mycí návlek

    - krátká tyč mopu

    - nutnost přesně se trefit do ždímacího mechanizmu

    * za případné chyby v textu se svým čtenářům případně omlouvám za upozornění do IP a další postřehy k mému článku ráda zašlu ♥ 

    Trochu se zpožděním ale přece. My co směnujeme nonstop ty dny v týdnu moc nevnímáme tak to neva 🙂 Krásné svátky. Doufám, že už v nějakém čase budeme tři a vánoce budou veselejší. Loni jsem odmítla že smutku mít i stromeček ale letos vánoce budou :-*

    Kuk