vera_vila
5. říj 2018
1091 

Výzva! Hledáme nové kandidáty pro aukci!

VÝZVA!!!

Již za necelý měsíc zahájíme naši pravidelnou podzimní aukci a protože se nám seznam kandidátů za poslední 2 roky značně zkrátil, vyzýváme vás ke spolupráci!

Víte o rodině s vážně nemocným nebo postiženým dítkem z MK, která pro něj potřebuje různé nehrazené či pouze částečně hrazené a drahé léky či léčbu, rehabilitační a jiné pomůcky, ať už speciální lůžko, vozíček, kočárek, sedačky, autosedačky, stabilizační a jiné pomůcky, protézy, speciální umělou výživu, zkrátka cokoliv, co může zkvalitnit jejich život a pomoci s léčbou či ošetřováním jejich dítěte?

Máte 100%ní informace o tom, že rodina o jakoukoliv pomoc v podobě úhrady výše uvedeného stojí a je ochotná poskytnout potřebné informace pro posouzení vhodnosti pro účely aukce (např. lékařské zprávy) a komunikovat s námi?

Ozvěte se nám, nejlépe do zprávy mě nebo @helulela a my se s danou uživatelkou/uživatelem MK spojíme.

Pokud tip máte, ale nejste si jisti, zda je "kandidát" vhodný, klikněte na náš tag #komupomahame v naší charitativní skupině, najdete tam informace o všech dětech, kterým jsme naší aukcí pomohli.

Děkujeme za spolupráci!

#charitativniaukce #dobrocinnaaukce #pomahame       

@berenika39 Ahoj, prosím, můžeš zařadit to "Vybrali jsme"? Děkuji!

5. říj 2018

ještě s dovolením připojím jeden starší článek s informacemi co a jak https://www.modrykonik.cz/blog/helulela/article/jak-se-vybiraji-deti-do-konikovske-drazb-ojz4rj/

5. říj 2018

@helulela Dobrý večer. Věděla bych o chlapečkovi, který je nemocný. Můj manžel byl oslovený letos v létě jako fotograf amatér a nafotil kalendář ve spolupráci motorkářů a jedné moc hodné paní, která vše zorganizovala. Chlapeček potřebuje léčbu v Lázních Klimkovice, která je drahá a pojišťovna ji nehradí. S největší pravděpodobností tady na koníku nejsou, netuším .... zjistila bych.

5. říj 2018

@veronika.deskova zkuste zjistit,většinou dáváme přednost dětem z MK,protože je tu lidé znají,sledují a tak,ale samozřejmě nevylučujeme nikoho. napište potom do zprávy. hlavně zda o pomoc vůbec stojí

5. říj 2018

@vera_vila Děkuji za zprávu. Ozvu se 🙂

6. říj 2018

Začni psát komentář...

Odešli