verabas
16. zář 2017
995 

Konec a začátek

... Nejsem jediná a ani první ani poslední, které se to stalo. Nejsem ani jediná, první ani poslední, která to nečekala. Nejsem jediná, první ani poslední, kterou víc bolí zklamání než rány samotné... 

Bohužel... 

Ano. Teď už bývalý přitel, biologický otec mého syna mě zbil. Zbil tak, že se mi okamžitě znechutil. Ale...

Chtěla bych říct, jak je přece samozřejmé, že jsem to okamžitě ukončila. Todle se přece nedělá. Todle se přece dělat nesmí. Byli u nás policajti, byla jsem u lékaře a rozhodně to neni uzavřená záležitost. O tom mluvit nechci. Rozhodně si tu nebudu stěžovat a vylévat srdíčko...

Chci mluvit o tom, že jak jednomu něco přijde samozřejmé, dokud se nedostane do dané situace, nikdy nepochopí. 

Zároveň chci říct, jak jsem ráda, že mam za sebou milující rodinu a tak moc dobré přátele. Nebýt jich, asi bych tak silná nebyla. Koneckonců, nejsem ani teď. 

Mamka po tom všem spala pár dní u mě. ještě ten večer přijela. A bylo to dobře. V noci bývalý přišel zpět domu. Takovou pokoru jsem nezažila. Tolik omluv jsem ještě neslyšela. Prý jestli může tady přespat. Řikám že tu mam mamku a i kdybych neměla, tak nemůže. Blbost. být tam sama, tak mu do té náruče sama ještě škočim. Do těch ruk, které mi tolik ublížily.

Asi ho to opravdu v tu chvíli mrzelo. 

Odešel. 

Druhý den ráno píše, že přijde za hodinu. OK. 

Přišel, balí si. Nechci ho u sebe. Opět ohromná pokora a omluvy. Zase chci tak hrozně moc jeho obejmutí, jeho dotek, polibek. Pořád se omlouvá. Mamka je v kuchyni. Dostanu od něj poslední obejmutí, poslední pusu. Ještě teď, po skoro pěti týdnech cítim, jak to bylo příjemné a ja mu věřim, že ho to opravdu mrzí. Je mi špatně od žaludku. Bylo to hrozně moc pocitů, myšlenek, emocí... 

Odchází s tim, že zitra si přijede pro zbytek věcí. 

Chci to vrátit, chci aby se nic nestalo a mi byli spokojení, šťastní. Rodina. Svym způsobem mu to odpouštím a někde vzadu je myšlenka, že třeba časem... ...budeme spolu ta rodina. 

Další den přichází. 

Přišel sebejistý, povýšený člověk, který se tváří, že je přece naprsotá samozřejmost že mě zbil. Že si udělal doma pořádek. Jak jsem si den předtim naivně myslela že by něco třeba... Vše odešlo. Hnus. Jak se může takhle tvářit. Přiznal to před kamarádama? Řekl co mi provedl? Ptám se před jeho kamarádem zda mu to řekl. Prý ano. Ještě na něj prohodí, žejo, že jsem ti to řekl, že jsem jí dal dvě facky a páskem. Prosim? jak může todle vypustit z pusy? Jak může něco tak hrozně nesaořejmého říct s takovou lehkostí?! Znovu cítim ten hrozný vztek a odpor. 

Odchází. 

Konec. 

Navždy. 

... Kéžby navždy. Máme spolu dítě. Úžasného chlapečka. Bohužel. Za syna jsem šťatná, jsem špatná z toho kolem. 

Naprosto jsem pochopila ženy, které jsou týrané, které se nechávají opakovaně bít, ponižovat.

Tolik ponížená jsem nikdy nebyla. Tak moc dole a tak moc slabá jsem se nikdy necítila. Ale i přesto, bych během pár hodin byla schopná odpuštění. 

Jsem štastná, že mam za sebou takovou oporu. Udělal to jednou. Poprvé? a naposledy? nikdy nevim a nechci to pokoušet. 

Nemít doma tu oporu, kdyby nebyla u mě mamka... Nevim. Nevim co by bylo. 

Paradox? I teď, kdy to mam jasně srovnané si pořád řikám, jak bych chtěla jeho obejmutí. 

Vždy jsem si myslela, jak jsem silná. Najednou jsem úplně slabá. Připadám si bezcená. 

Chápu všechny holky, ženy, matky, které si tímto prochází. Ale je potřeba si to nenechat líbit. Nejde si říct, jako jsem is sama řekla, že měl prostě temno. Nejde to nikomu omluvit. Nejde prominout. Musí se to hned řešit a ne se nechat bít. Nejde to nikomu neříct. Každá by měla být natolik silná, aby odešla. 

Žádná není slabá. Každá má hodně síly. Je jen potřeba v ní věřit. Věřit, že bude lépe. 

Je to pět neděl, stálé vidim vše dost černě, ale jedno vim jistě. Takhle samotné s malym mi bude mnohem lépe a můžu si naplno užít vše co nás se synem čeká.

Bohužel musím umožnit mu kontakt se synem. Stále mi je nepříjemné se s ním vídat, bavit se. Vadí mi, když se me chce dotknout.

Syna miluju, nebudu nikdy házet špínu na jeho otce. Ten si musí sám ujasnit co bylo a co se stalo. Co provedl. 

Tohle se neodpouští! NIKDY! Buď dál silná a ani krok zpět...

16. zář 2017

Dokážu pochopit co cítíš. Moje první "láska" mě týrala jak psychicky tak fyzicky p4es 3 roky. Proč tak dlouho? Bála jsem se že zůstanu sama. Sám říkával že jsem si to zasloužila a nejhoršû bylo že i moje mamka říkala že sama nejsem svatá. Vůbec se nebál mě chytit pod krkem jakmile nebylo po jeho. Odháněl ode mě každýho kamaráda kterého jsem si našla. I po roce a půl po rozchodu jsem nesnesla že se mi někdo přiblízil k obličeji. Akorát s ním teda naštěstí nemám syna.
A rozhodně je to - UDĚLÁ TO JEDNOU, UDĚLÁ TO ZNOVU.
Drž se. Čas to zahojí

16. zář 2017

Držim palce ať to zvládneš , čas pomůže u nás teď žije segra se 3 dětmi , kdy konečně 17.cervence opustila přítele a otce jejich 2 společný dvojčat 2 letych holek , již po xte ji zmlátil tak že měla podlitiny v obličeji a po celém těle ,vždy se to řešilo policii a vždy mu odpustila, nabídli jsme ji domov než najdeme pro ni nový, našli jsme a od 1.10 jdou do svého bytečku. Je to těžké vím ,ale časem vše preboli a člověk bude na to ohlížet jinak.

16. zář 2017

Ach jo, tohle by se nemělo stávat. Nejspíš si ted připadnes jak v noční můře a chceš se z toho probudit. .. Ale on je to fakt asi kreten a je dobře, že to skončilo. Drž se.

16. zář 2017
verabas
autor

Děkuju holky...
Hrozně bych si přála, aby se to nedělo... Já naštěstí "jen jednou".. Kdyby tak šlo každé pomoci hned aby to nemusela snášet.. Škoda, že na to musí každá přijít sama...

16. zář 2017

Také to mám za sebou. A úplně ti rozumím. Ono možná časem na všem zapomenes,ale budou chvíle kdy si ten den připomenes. A reknes si jsem silná a zvládla jsem to překonat. Mas oporu a to je dobře.

16. zář 2017

@verabas já takovou zkušenost nemám. Jsem ten typ, že kdyby na mě chlap špatně sáhl, tak se týden nevyčůrá. A strašně bych tuhle sílu přála všem, které se s tím setkaly.
Ony, ženy, často inklinují k podobným typům mužů. Ale do budoucna - ten zdánlivě nudný týpek, co se bude snažit získat tvé srdce, tě bude na rukou nosit a udělá ti, co ti na očích uvidí, i když ten super frajer, co tě bude neskutečně svádět, tě bude přitahovat mnohem víc... A nakonec se z něj vyklube něco podobného, jako bývalý ☹
Takže přeji šťastnou ruku při výběru budoucího partnera 🙂

16. zář 2017
verabas
autor

@hahebu nikdy nic nebylo. Zarlivej byl vzdy. Ale todle nechapu.. a ono 90kilovej chlap kdyz prasti holku 55... to letim na druhy konec mistnosti...
ted dlouho nebudu chtit o chlapovi slyset... dekuju ale...

17. zář 2017
verabas
autor

@petrasourkova to je super ze vas ma...

17. zář 2017

@verabas je to rodina máme ji rádi a doufáme že bude lépe .❤

17. zář 2017
verabas
autor

@petrasourkova bude 🙂

17. zář 2017

Roky jsem pracovala s obetmi domaciho nasili a mate muj velky obdiv a uznani, jak jste to zvladla! Nejhorsi je odejit, to uz mate za sebou, ted uz bude jen lip! Drzim vam palce.

17. zář 2017

Začni psát komentář...

Odešli