Dnes jsme otestovali další hry. A sice HUSTÝ PROVOZ (pomocí závor, respektive překlikávání barev na semaforu se řídí doprava, jsou zde auta, vlaky, chodci i cyklisté) - Jéňa (3,5 roku) - sám pochopil, co je cílem hry. ŽIVOT PRINCEZNY ( cílem hry je postarat se o princeznu- nakrmit, umýt a obléknout ji) - tuto hru jsem testovala sama a vrátila se tak do dětství. Hra dětem ukazuje jak by měli vypadat správné hygienické a stravovací návyky. POTVŮRKÁRIUM je hra u které nemusíte vůbec nad ničím přemýšlet, prostě a jednoduše jen prstem po displeji ,,malujete” různé tvary a vznikají Vám pod prstem prapodivné potvůrky. Hra je spíš pro uklidnění než pro vzdělání. Svojí potvůrku si vytvořil i syn Matěj (1 rok).
    Na závěr dne jsem klukům přečetla pohádku o ZÁVOĎÁKU ZDENDOVI, oba kluci hezky a klidně usnuli. Pohádka vypráví o napravenèm závodním autíčku, které pochopilo, že předpisy na silnici platí pro všechny a když je někdo nedodržuje může zažít ošklivé lapálie.
    Aplikace má hezkou grafiku a velmi lehce se v ní pohybuje.
    Dětem se může nastavit časovač nebo se podívat jak se jim v jednotlivých hrách vede, případně kolik času u které hry už strávily.

    #test_lipaland