vlaxyz
19. lis 2018
489 

Testování tlakoměru Veroval DUO CONTROL

Ráda bych Vám představila tuhle fajn mašinku, která se stala členem naší domácnosti. 

Jde o pažní tlakoměr Veroval duo control. Delší dobu jsem nic netestovala, takže jsem si to vážně užila. Měřila jsem se poctivě každý den. Stáhla jsem si i šikovný program do počítače, který mi dělal společníka po celou dobu testování. Statečně se zapojil i náš táta. 

Voldemort to vzdal hned, když jsem tlakoměr vybalila, takže ten se měření nezúčastnil 🤣🤣

Tlakoměr je na první pohled jako každý jiný, ale i tak je výjimečný.

Jak jsem již zmiňovala, údaje v něm se ukládají. Takže si stačí stáhnout program a ten vám udělá graf.

Tlakoměr má paměť pro dvě osoby. Pokud ale přijde návštěva, tak i ta se může změřit. 

Manžeta na měření je dostatečně velká pro každého. Moje mamka má tlakoměr od jiné firmy a musela dokupovat náhradní, větší manžetu pro babičku. Když srovnám mamčin tlakoměr a tento, tak už u vzhledu se člověk pozastaví. Veroval má opravdu pěkný design oproti obyčejným tlakoměrům. Velký podsvícený displej a jednoduché ovládání je většinou prioritou u starších lidí. To Veroval splňuje na jedničku. Navíc, pokud máte poruchy srdečního rytmu, upozorní vás na to (to jsme, díkybohu, netestovali🤣). Co jsme ale otestovali, bylo, jak bude tlakoměr reagovat na pohyb u měření. S velkým překvapením to pozná. Musíte sedět podle návodu a nehýbat se, jinak měření nebude správné. Upozorní na to ikona na displeji. 

Já osobně tlakoměr doporučuji. Plusů jsem našla víc než dost a mínus žádný. Snad jen, že váha by mohla být k tomu 🤣 (Tak já si ji teda dokoupím 🤭🤪). Určitě ho pořídím i mamce pro mou babičku, o kterou se stará, protože uložené údaje v programu může posílat doktorovi e-mailem nebo si je vytisknout. Ještě jednou moc děkuji za skvělé testování ✌️🙂

#zkusenosti_tlakomer_veroval #recenze #test_veroval

19. lis 2018

Hezká recenze 🙂 Také jsem jednu právě dopsala.

20. lis 2018

Začni psát komentář...

Odešli