wampzee
23. čer 2018
221 

Týden s Vileda Ultramat Turbo

Předem moc děkuji Koníkovi za možnost testovat tento senzační vynález. 

S Viledou jako takovou jsem nikdy moc zkušeností neměla. Do  většího povědomí se mi dostala až díky registraci na Koníkovi. Jako první se u nás zabydlely super růžové hadříky, na které nedám dopustit a jsou součástí dárků pro celou rodinu 🙂

Když se objevila možnost testovat mop Vileda Ultramat Turbo, neváhala jsem. Jsem téměř v polovině osmého měsíce, pupek roste a vytírání mě přestalo bavit, kdo by taky pořád tahal těžký kýbl a motal se s mopem, který víceméně nevytírá. Proto jsem chtěla zkusit něco mnohem efektivnějšího. A světe div se, měla jsem štěstí. 

Mop dorazil v určeném termínu. Bála jsem se, že bude těžký, ale překvapila mě lehkost balení. Veškerý návod se nacházel na krabici. Samotná kompletace mopu pak nebyla nijak složitá, nicméně nejsem příliš technický typ a aretace nastavitelné tyče mi dala zabrat. Počkala jsem tedy na manžela, který to všechnno dal do pořádku. On sám byl dost skeptický, protože od mopu nečekal nic navíc, plochý se mu nelíbil, ale třásňový prý je stejně nejlepší...no bodejť, když sám vytírá jednou za sto let 🙂 Když viděl tento vychytaný vytírací stroj, tak uznal, že neměl úplně pravdu, a že s tímto se bude vytírat určitě lépe. Stejně jako dceru ho nejvíce bavilo ždímání, k vytírání se prozatím neodhodlal. Ani neví, jako chybu dělá, chlapec.. 😀

V čem tkví plusy mopu Vileda Ultramat Turbo? 

- šetřím díky němu vodou - její množství hlídá nálepka uvnitř kbelíku. Pokud je vody         více, již nelze efektivně mop vyždímat. 

- můžete si určit intenzitu vyždímání mopu sešlápnutím ždímacího zařízení. Pokud chci     mít co nejdříve suchou podlahu, osvědčilo se mi sešlápnout šlapátko 3x. 

- vytírací hadřík je velmi snadné nasadit a sundat, lze vyprat v pračce.

- vytírací hlavice se dostane i do těžko přístupných míst - pod gauč, do rohů, pod wc,           konečně jsem měla pocit pořádně uklizeného bytu.

- odstranil věčně přítomný písek, což se mi u třásňového mopu nikdy nepodařilo. 

- fungoval dobře na plovoucí podlaze i dlažbě.

- snadné vylévání špinavé vody, díky držáku vespod kbelíku. 

- díky nadšení dcery vytírám každý den 🙂 Ráda ždímá a potom mi přenechá štafetu,             abych to vyždímala skutečně pořádně. Baví ji vytírat 🙂.

Negativa? 

- Našla jsem jen jediné mínus a to spočívá v tom, že samotná hlavice se ráda odšroubovává od násady. Buď tedy neumím vytírat nebo by to chtělo pevnější uchycení obou částí. Nicméně vždy to jde během vytírání dotočit. 

Závěr

Tento mop už má u nás své místo. Vřele jej budu doporučovat dál, protože se mi s ním v porovnání s jinými konkurenty vytíralo skutečně nejlépe. Ostatně - třásňový konkurent už šel do koše 🙂

#test_vileda4

#recenze

Začni psát komentář...

Odešli