werrny
2. črc 2017
209 

Naše úspěchy s testem ActiMaris

Když přišel balíček, byla jsem po otevření překvapená velikostí většinou přijde takoví mini vzorek který vystačí sotva na léčbu jednoho člověka tentokrát přišel testovací produkt ktery krasne stači i pro 6 člennou rodinu a ještě zbylo na další ošetřování.

No ale k testování: první na kom jsem zkusila gel jsem byla ja sama, většinou zkouším první na sobě a pak se rozhodnu zda vyzkouším i na dětech, no zrovna se mi udelal v ústech aft tak, jsem nevahala a po přečtení informačního letáku jsem nanesla, po třech dnech užívání gelu bylo po problému. Je sice pravda ze chuťové je gel dost slany ale jelikož je z mořské soly da se s tím počítat výsledek a především rychlost hojení me nadchla a tak jsem se rozhodla ze gel a dezinfekční prostředek vyzkouším i na synech.

Syn 2 roky ma atopicky ekzem a často snáší léčivé prostředky blbě cca uz skoro rok ma problem s trhlim uchem tak jsem mu ouško vždy vydezinfikovala a nesla gel přikládám i foto, prvni foto je před užíváním, druhe foto po trech dnech a třetí po jednom a půl týdnů, nevěřila bych že to co se mi nedařilo vyléčit ruznima antibiotickyma a protibakterialnimy mastičky  předepsanýma na recept od děcké MUDr. se mi podaří vylecit touto dezinfekci a gelem důvod mi je znami je to přírodní a priroda léčí nejlépe, no byla jsem z výsledků nadšená a stále jsem, syn 4 roky jezdí na kole, koloběžce, lita všude a to se samozřejmě neobejde bez urazu a tak jsem i u něj vyzkoušela dezinfekci ani tentokrat nezklamala a stroupky které se mnohokrát léčí i nekolik týdnů ma do týdne prič a i jizvičky zůstávají buď drobnější nebo vubec žádné.

No a u syna 10let i u něj jsem prostredky vyzkoušela dezinfekci na různé skrabance či urazi z fotbalu a gel na afty co se mu také často dělá i tady to dopadlo na 1*, když se synovy udělá aft ma to většinou přez pul vnitřní tváře nemůže pak skoro nic jist a kolikrat mu dela problém i pití léčba pak trvá několik týdnů gel to zvladnul vyresit do 5 dnu.

Takže gel i dezinfekce jsou prostredky, ktere budu i nadále používat a upřednostňovat před jiným prostředkem. Za mě a mojí rodinu doporučuji všem.

Děkuji @konik_testuje, kdyby si mě nevybrali nikdy bych na tento prostředek nenarazila a byla bych i nadale bezradna co se týče úrazu atd.

#test_actimaris 

Začni psát komentář...

Odešli