Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Mam dotaz, poradí někdo?
    momentálně jsme s detma v ozdravovně,
    uz 3 týdny, ještě by jsme tu mely byt 3 tydny, k věci jsem tu ja s manželem, jako doprovod 5 ti děti, pobyt mame hrazen pojišťovnou, bohužel z nějakého důvodu jsme tu vrchny sestře nesedli, pokaždé ma s nama problém a maji problem i uklízečky, nejsme na oddělení sami je tu ještě 1 maminka se 3 mi dětmi, moje děti jsou hodne divoke nebudi říkat že ne, dělají birdel a jsou hluční více méně jako každé druhé dite tady, nejmladší syn ma ADHD, lehci autismus, podezdeni a aspergera, bere leky na zklidnění, bohužel uz tyden tu marodí bere antibiotika, nesmi ven, tudíž se nudi atd... Pokaždé když deti udelaji nepořádek, musi si to po sobě uklidit, když jim upadne jidlo seberu hi zametame po jidle a snažíme se to tu ulehčit uklizeckam atd... Sousedka to nedělá, ale vzdy kdyz je naky bordel muzou za to moje děti, vcera uklizecka zacala nadavat na moje deti a dnes radsi poslala jinou za sebe, jsem z toho zoufala psychycky i fizocky vycerpana a moje OTAZKA ZNI: co se stane kdyz odejdem z lecebny drive, kromě toho ze pobyt budem muset zaplatit ze sveho, okolo cca 50 000kc ale to je jedno, spíš se bojím toho co bude dál, aby jsme nemeli problemi u doktorky, nebo se socialkou? Máte někdo prosim zkušenost? Děkuji

    werrny
    2. črc 2017    Čtené 209x

    Naše úspěchy s testem ActiMaris

    Když přišel balíček, byla jsem po otevření překvapená velikostí většinou přijde takoví mini vzorek který vystačí sotva na léčbu jednoho člověka tentokrát přišel testovací produkt ktery krasne stači i pro 6 člennou rodinu a ještě zbylo na další ošetřování.

    No ale k testování: první na kom jsem zkusila gel jsem byla ja sama, většinou zkouším první na sobě a pak se rozhodnu zda vyzkouším i na dětech, no zrovna se mi udelal v ústech aft tak, jsem nevahala a po přečtení informačního letáku jsem nanesla, po třech dnech užívání gelu bylo po problému. Je sice pravda ze chuťové je gel dost slany ale jelikož je z mořské soly da se s tím počítat výsledek a především rychlost hojení me nadchla a tak jsem se rozhodla ze gel a dezinfekční prostředek vyzkouším i na synech.

    Syn 2 roky ma atopicky ekzem a často snáší léčivé prostředky blbě cca uz skoro rok ma problem s trhlim uchem tak jsem mu ouško vždy vydezinfikovala a nesla gel přikládám i foto, prvni foto je před užíváním, druhe foto po trech dnech a třetí po jednom a půl týdnů, nevěřila bych že to co se mi nedařilo vyléčit ruznima antibiotickyma a protibakterialnimy mastičky  předepsanýma na recept od děcké MUDr. se mi podaří vylecit touto dezinfekci a gelem důvod mi je znami je to přírodní a priroda léčí nejlépe, no byla jsem z výsledků nadšená a stále jsem, syn 4 roky jezdí na kole, koloběžce, lita všude a to se samozřejmě neobejde bez urazu a tak jsem i u něj vyzkoušela dezinfekci ani tentokrat nezklamala a stroupky které se mnohokrát léčí i nekolik týdnů ma do týdne prič a i jizvičky zůstávají buď drobnější nebo vubec žádné.

    No a u syna 10let i u něj jsem prostredky vyzkoušela dezinfekci na různé skrabance či urazi z fotbalu a gel na afty co se mu také často dělá i tady to dopadlo na 1*, když se synovy udělá aft ma to většinou přez pul vnitřní tváře nemůže pak skoro nic jist a kolikrat mu dela problém i pití léčba pak trvá několik týdnů gel to zvladnul vyresit do 5 dnu.


    Takže gel i dezinfekce jsou prostredky, ktere budu i nadále používat a upřednostňovat před jiným prostředkem. Za mě a mojí rodinu doporučuji všem.

    Děkuji @konik_testuje, kdyby si mě nevybrali nikdy bych na tento prostředek nenarazila a byla bych i nadale bezradna co se týče úrazu atd.

    Tak prý už jen 10 dní 🙂 tak jsem zvědavá zda to tak vážně bude 🙂

    20 dní 🙂 to to letí :D

    29 dní 🙂 utíká to utíká 🙂

    40 dní 🙂

    50 dní 🙂