wosk
18. črc 2018
162 

Vendelín a MAM, trojka jako trám

Když jsem zjistila, že budeme testovat kartáček a lahvičku byla jsem moc ráda. Hlavnímu testerovi, zdálo se, to bylo zatím šuma fuk.

Přišel balíček. Doma bylo "haló",že je pro miminko... jakože co mu přišlo? A proč ne nám? Tak mu aspoň starší byli velmi nápomocni při vybalování.

Tester byl nervózní a nejdřív trénoval bublinkovou fólii a všechny výplně v krabici. Nakonec se ale dostal až na dno a vylovil si kartáček i lahvičku.

Prvním zjištěním bylo, že lahvička i kartáček jsou kompatibilní a dají se do sebe strkat a míchat a bubnovat a vše, co vás jen napadne. A vlastně i nenapadne, neb malé děti nejsou svázany tím, co by se s čím mělo dělat.

Lahvička byla podrobena detailnímu ohlodání, oslintání, pádům z výšky i z "nížky", pádům na tvrdý povrch (a ne, nebylo to málo) i do měkkého. Byla myta doma, v polních podmínách, myčce nádobí. V jednu chvíli byla považována za ztracenou, ale našla se po dvou dnech v autě. A k mému překvapení v ní voda nesmrděla, ani neměla lahvička takový ten vnitřní slizký povrch. Lahvička přežila vše a není na ní znát sebemenší používání. Obrázky to ustály taky vcelku, nesmyly se ani nebyly ohlodány. Jedinou vadu na kráse jsem viděla v tom, že se nám parkrát povedla špatně zakroutit a mladý pán se zmáčel od hlavy až k patě. A taky z ní udělal krásně vylévací, když jí otočil vzhůru nohama a bouchal savičkou o zem tak dlouho, než byl obsah lahvičkypřítomen na zemi. Ještě že pije vodu :o) Oblíbenou byla i krytka savičky, ale neuměl si jí sám otevřít, pouze zavřít, takže probíhal trochu vztek...

Kartáček jsme vyzkoušeli také precizně. Dá se s ním hrát na topení, na vanu, na dveře, koupelnové skříňky... takže pro budoucí bubeníky je jako dělaný. Co se týče čištění zubů, tak i k tomu slouží dobře. Dobře se držel v ruce, neklouzal a k mému překvapení jej do pusy strčil jen asi 2x opačně, jinak stále správnou stranou. A jelikož měl doma další dva vzory, čistil dlouho a rád. Snad díky tomu bude mít zdravý a silný chrup. Aktuálně se derou na svět 3 stoličky, takže máme veselo.

Závěrem můžu říct jen, že s oběma výrobky jsme byli spokojeni a myslím, že jsme je otestovali pořádně. Neshledáváme na nich nic, kvůli čemu bychom na ně zanevřeli a můžeme je směle doporučit všem malým uživatelům i jejich velkým pomocníkům.

Kdybychom je netestovali, ale koupili si je, byla bych stejně spokojena.

#test_mambabycz 

#recenze

Začni psát komentář...

Odešli