I vám tady bych chtěla poděkovat, že jste se zapojili do projektu KidiZones, kde se od spuštění v dubnu, povedlo najít více než 200 míst vhodných pro rodiče a (hlavně pro) děti :o))
    Není to zaměřeno jen na ČR, což podtrhává fakt, že zadaná místa jsou již v 7 zemích. Doufám, že jste nezapomněli a na svých dovolenkových toulkách zadávate nová místa, které jste objevili. Léto a počasí nahrává koupání, tak šup sem s místy, kde se dá dobře vykoupat. Určitě jste taky někde bydleli, což přidat tip na nějaký kemp vhodný pro děti nebo nějaký penzion či nějakou cizinu? Každé vámi zadané místo může pomoci někomu dalšímu a navíc zde i vy můžete najít inspiraci na další výlet :o))
    Pokud byste se chtěli na tomto neziskovém projektu podílet, budeme rádi za propagaci v rámci vašeho okolí, potažmo pokud jste jazykově vybavení, uvítáme pomoc při překladu do jiných jazyků (textu není moc, ale chce to jazyk umět, aby to mělo hlavu a patu...)
    Pokud byste také měli kontakt na někoho, kde by se dal vyvěsit plakátek (herna, kemp, penzion, koupaliště...), prosím napište mi zprávu - jedná se o místa, kde by to oslovilo další rodiče, aby byla spousta míst na výběr.
    Děkuji, že jste dočetli až sem a doufám, že se všichni brzy sjedeme na: https://kidizones.eu