xyz123xyz
26. čer 2018
268 

Igráček a jeho autíčka MultiGo – testování od „Divochů“

Budu se opakovat, ale v tomto případě musím hned na prvním místě poděkovat týmu Modrého koníka a Igráčka. Obrovsky děkuji, že jsme byli vybráni k testování těchto skvělých hraček a naši kluci dostali tak neuvěřitelně štědrou zásilku.

Bylo pondělí a já čekala balíček. Kluci zatím nic netušili. Chtěla jsem, aby zásilka byla překvapení. A vlastně jsem ani sama nevěděla, co v balíčku dorazí. Vyvarovala jsem se tak otázce „a kdy už ten balík přijdééééé?“ a tím si ušetřila nejen hlasivky, ale i nervy 🙂  Protože jestli je u nás někdo děsně nedočkavý, je to náš Samík.

Telefon: „Paní Divišová, jsem před barákem, pojďte si pro balík“. Srdíčko začalo plesat. Čekala jsem jedno, max. dvě autíčka. U dveří stojí pán s obřím balíkem. „Nespletl jste si to? Já čekám malý balíček.“ Pán znejistěl, ale mé jméno na krabici hovořilo jasně. Zajímavé.

Po otevření jsem měla pocit, že jsme obdrželi bezednou krabici. A mě došlo, že jsem text o testování špatně pochopila. Já opravdu čekala jedno, maximálně dvě auta. Kluci nadšeně tahali další a další krabice s autíčky, Igráčky atd. Sami tomu nemohli uvěřit, kolik toho je. Samík se na tu hromadu koukal s úžasem a říká mi: „Mamko, pro kolik dětí tohle všechno je?“ „To je jen vaše, máte úkol Igráčky otestovat.“ A tím u nás začalo veselení se. Ani kluci prvně nepochopili, že jsou to všechno Igráčci jen a jen pro ně 🙂 

Kluci nevěděli, kterou krabičku otevřít dřív, kartony lítaly vzduchem stejně jako výplň z krabice, která u nás dostala název „sníh“.

Samíkovi do oka padli okamžitě policisté. Nepřekvapivě. Obdrželi jsme dvě krabičky s policisty. Dal vybrat bráškovi a už trhal tu svou. Do teď jsou policisté u nás nejoblíbenější. Jako druhá sada padla Samovi do oka ta, kde má auto jednak korbu, ale i stavební desku na výměnu za korbu. K desce bylo i pár kostek, připomínající Lego Duplo a tak se jal okamžitě hledat další kostky a zjistil, že jsou v podstatě totožné. Naznal jen, že kostky od Igráčka nedrží tak pevně, jako od Dupla. Ve výsledku si je smíchal s Duplem a už by nikdo rozdíl nepoznal 🙂


Thea nejvíc zaujalo popelářské auto. Okamžitě zjistil, že má vyjímatelnou  otevírací popelnici, a že se dá zvednou i celé „víko“ od vozu. Do auta tím pádem okamžitě putovali všechny hračky, které měl po ruce a do auta se vešly. Včetně pana policisty.

Klukům se hodně líbilo i hasičské auto s hasičem, vozí v něm různé figurky, nejen Igráčka. Všechny autíčka mají super přístupné kabiny, takže se panáčci lehce posazují a zase vyndávají. Naopak nejméně kluky zaujala cisterna. Zjistili, že má otvírací vrchní poklop a víc nic. Takže ta tu většinou stojí bokem, osamocená 🙂 Celkově náklaďáky nám tu vozí vše, často právě lego, nebo i ošetřovatele se zebrou.

Takže abych shrnula hodnocení aut, které jsme mohli testovat: Super! Většinu jich kluci plně využívají denně a jedno se přestěhovalo k babičce na Vysočinu, aby si i tam mohli kluci hrát a nakládat. Víc jak jedno z domu odmítli odvézt.

Líbí se mi, že auta MultiGo mají jedinečný systém výměny korbiček a přívěsů, kdy korbu sundáte lehkým pootočením „závitu“ a lehce tak z cisterny lze udělat náklaďák, popeláři atd. Takže i náš 5,5letý Samík nemá problém si korby měnit sám. Theo to ve svých 2,5 letech ještě nezvládne, ale na to si myslím, že má ještě dostatek času.

Další v balení jsme měli Igráčkův domeček. Moje noční můra. Trošku přeháním, ale zcela upřímně říkám, že mi jeho složení dalo dost zabrat. Nechala jsem to na našeho tátu, ale ten, když viděl balení bez návodu, rovnou to vzdal.

45 minut mě domeček trápil, ale zvítězila jsem. V noci, před spaním. Pro mě, co by majitelku gelových nehtů, tedy nebyla montáž úplně jednoduchá, protože jednotlivé stěny se k sobě spojují plastovými šroubky a mě s nehty zaboha nešly zatočit do sebe. Nakonec jsem ale nad nimi vyzrála, a protože se mi nechtěl hledat hodně široký šroubovák, vzala jsem první věc, co jsem po ruce měla a posloužila mi krátká část pravítka 🙂 I papírový nábytek mě dosti potrápil. Židle ani postel mi moc nechtěly držet ve správném tvaru. Jako úplně největší mínus na domečku považuji střešní okna. Přestože jsem je tam zastrčila správně a nejvíce, jak to šlo, tak během první manipulace s domečkem už letěly dolů a při dalších x pokusech je tam znovu zasadit, jsem své pokusy vzdala. Theo pojal domeček jako multifunkční a zatímco nahoře mu bydlí pan Igráček s paní Igráčkovou, tak dole jsou zaparkovaná dvě auta MultiGo. Domeček je z kvalitního pevného dvojitého „kartonu“ a zatím řádění našich raubířů vydržel.

V balíku jsme ještě měli kuchařské trio. Tady musím zdůraznit, že mě tu nemile překvapila ostrost nože a vidličky, které ke kuchařům patří. Jsou opravdu hodně ostré, a proto jsem je klukům nenápadně schovala, protože jsem se bála, že by si v nestřeženém okamžiku ublížili.

Jako celkové mínus Igráčků považuji jejich vlasy. Ti, co mají vlasy odnímatelné, tak jsou u nás doma chudáčci s dírou do hlavy a vlasy se nám válí po celém bytě. Samík má velký problém vlasy zpátky na hlavu zatlačit a Theo se v tomto vůbec nechytá. A když už se Samovi vlasy podaří, čepici, helmu či jakoukoliv pokrývku hlavy už na vlasy nedostane a musí nastoupit má hrubší síla. Ale ani tak pokrývky hlav při hraní dlouho nevydrží. Naopak se mi líbí neodnímatelné vlasy, které mají např. „pan a paní Igráčkovi“ z domečku.

Klukům se líbí, že jakýkoliv panáček může řídit jakékoliv auto. Oba se ale shodli, že by se jim líbilo, aby panáčci šli do auta pevněji přicvaknout, protože při ostřejších jízdách jim řidiči i spolujezdci z aut vyskakují 🙂

Minulý týden jsem měla doma i 1,5letou neteř a i té se auta moc líbila a vyhrála si s nimi. U menších částí, jako jsou vlasy, čepice atd. jsme ji raději hlídali, protože jí ještě napadá hračky strkat do pusy, ale u všeho ostatního si myslím, že jsou to hračky vhodné už od tohoto věku.

Shrnutí:

Celkově za nás Igráček prošel na výbornou. Můžu zcela upřímně říci, že u nás to lehké neměl. Ale je vyroben opravdu z kvalitního pevného plastu (včetně aut), že za těch 14 dní testování jsou stále jako nové. Klukům se líbí moc a několikrát denně si je vytahují a hrají si s nimi. Navíc Theo potřebuje na každou cestu kočárkem panáčka vzít „vyvenčit“.

Mínusy:

- chybějící návod u domečku

- špatně držící nábytek, slabý papír

- nedržící střešní okna u domečku

- padající vlasy Igráčků, nedržící helmy/čepice na vlasech

- ostrost nástrojů od kuchařského tria

Plusy:

- super pevný kvalitní plast u všech aut i Igráčků

- pevný dvojitý karton domečku

- jedinečný systém výměny korbiček a kompatibilita produktů

- široká nabídka sortimentu a doplňků, a to i k autům MultiGo

- krásné barvy, detaily aut, domečku i Igráčků

- dobře přístupné kabiny aut

- přijatelné ceny
Ještě jednou obrovské díky, že moje děti mohli otestovat pro ně nové, nepoznané hračky, a že mohli být součástí tak krásného testování ♥

#test_igracek 
#recenze

Začni psát komentář...

Odešli