zacinajicisnazilka
30. srp 2020
406 

Konizace a kyretaz

Ahojte, mam potrebu se opět svěřit.

Osud nám do snažení o miminko opět hodil vydle.26.8. 20. jsem podstoupila konizaci LEEP+ CP (kyretaz). Podle propousteci zpravy mi byl vyjmuty konus 2 cm. Kyretaz dopadla z histologického hlediska ok.

Ted me ale hrozne trápí, co bude dal?? 6 týdnů úplná abstinence a alespoň 3 měsíce neotěhotnět. Nove sbazeni vychází na zacatek naseho snazeni. Napadlo me, ze bychom mohli pak rovnou zkusit asistované. Hrozne me ale trapi, jak to fakt nekomu jde absolutně bez snažení :( Budu vůbec moci někdy otěhotnět? 2 cm je docela dost :( 

---------------------------------
Tak to updatuju. Jsou to dva mesice, co jsem byla na LEEP+ CP. Bohuzel uz po 14 dnech mi oznamili, ze se nevzalo vse a budu muset na rekonizaci. Vcera jsem byla ma kontrole a kdyz to pan doktor videl, tak s nicim nechce otalet a 18.11. nastupuju znova - CIN III, ca in situ. Bohuzel nedokaze rict jestli vezme vse spatne, protoze dovnitr hrdla nevidi, ale bude se snazit. Nejradsi by mi vzal cipek cely, ale to nemuze, protoze jsem jeste nemela deti.
Takze uvidime co bude.

Tak jestli dobře chápu, tak konizace nebrání početí, spíše může být problém s donošením, ale to se bude sledovat a jsou možnosti, co s tím.

30. srp 2020

Začni psát komentář...

Odešli