zebra2009
20. bře 2018
565 

♡A tak se zrodil medvídek "Kulíšek"♡

Medvídek "Kulíšek"... pro někoho možná jen obyčejný medvídek, další v řadě handmade háčkovaných hraček pro děti, kterých je všude bezpočetné množství. Tento purpurový medvídek ale znamená něco víc. Pro všechny maminky s předčasně narozenými dětmi má představovat vzpomínku na dobu, kdy jejich miminka se rozhodla přijít na svět mnohem dříve, než byl jejich příchod původně plánován.

"Porodní míry" medvídka Kulíška jsou 500 gramů a 32 cm, což je ekvivalentem pro míry úplně těch nejmenších a nejzranitelnějších miminek, pro které byla navržena plenka Pampers Preemie Protection ve velikosti P3 (pro miminka do váhy 800 gramů). Jeho purpurová barva je barva královská; barva králů a královen i všech nedonošených dětí. Jeho jediným oblečením je právě plenka Pampers Preemie Protection P3.

Medvídci Kulíšci jsou 100% ruční práce. Uháčkovaly je maminky ze sdružení Nedoklubko jako podporu projektu, ve kterém byly na český trh uvedeny plenky Pampers Preemie Protection. Medvídků je tedy pouze omezené množství a po dohodě s Pampers můžete celý tento týden soutěžit právě o jednoho medvídka Kulíška.

Soutěž bude probíhat po celý tento týden, tj. do pátku 23.03.2018 do 12 hodin ve skupině Pampers zde: https://www.modrykonik.cz/group/8237/

Všem, kteří se rozhodnou zkusit štěstí v soutěži, přeji hodně štěstí!♡

#pampers #nedoklubko #preemie

Začni psát komentář...

Odešli