zebra2009
21. bře 2018
1062 

Pampers Preemie Protection

V předchozích příspěvcích jsem již napsala mnohé o plenkách Pampers Preemie Protection. Cílem tohoto článku je shrnout všechny zajímavosti o těchto plenkách a představit Vám je v celé velikostní řadě, jak jste některé žádaly.

Jak jsem již psala, je odhadováno, že v Evropě se každý rok narodí přibližně 500 000 miminek a z toho přibližně 9 000 v České republice. Tento odhad vyplývá ze studie North American Hospital In-Use Nurse Acceptance z roku 2016. Tato skutečnost tedy přímo volala po řešení situace ohledně hygienických potřeb pro takto malá miminka.

S nápadem dostat plenky i pro ta nejmenší a nejzranitelnější miminka do České republiky přišla Lucie Žáčková (výkonná ředitelka organizace Nedoklubko). Dle jejích slov z tiskové konference konané dne 06.03.2018 poslala emailem fotku své předčasně narozené dcerky Elly do Pampers a během hodiny dostala zpět pozitivní odpověď. Tím se odstartoval celý projekt, jak dostat i ty nejmenší plenky do neonatologických center po celé České republice.

Plenky Pampers Preemie Protection byly vyvinuty ve spolupráci se zdravotními sestrami z novorozeneckých jednotek intenzivní péče. Jsou vyráběny ve 3 velikostech. Velikost P3 je určena pro děti s váhou menší než 800 gramů, velikost P2 je určena pro děti s váhou menší než 1 800 gramů a velikost P1 pro děti váhově menší než 2 300 gramů. Poté lze plynule přejít na řadu plenek Pampers Premium Care nebo Pampers Pro Care ve velikosti 0.

Tvarované jádro těchto nejmenších plenek znamená, že plenky mají toto jádro o 34% užší, dokonale sedí mezi dětskými nožičkami a pomáhají tak podpořit zdravý vývoj miminek.

Jemné a pružné manžety jemně utěsňují plenku kolem drobných dětských nožiček a velmi zlepšují pohodlí miminka.

Celoplošné upevnění díky své nastavitelnosti umožňuje, že plenka miminku bezvadně padne, minimalizuje se šance na její roztržení a navíc přesně kopíruje tvar těla.

Absorpční vrstva absorbuje vlhkost a odvádí ji od dětské pokožky tak, aby miminko zůstalo v suchu a pohodlí.

Tyto nové plenky jsou výsledkem více než 10 000 hodin výzkumu na třech kontinentech, jehož součástí byl i hloubkový průzkum mezi více než 100 zdravotními sestrami z novorozeneckých jednotek intenzivní péče.

Plenky Pampers Preemie Protection jsou vyráběny výhradně pro farmaceutické účely a tedy jsou a budou zdarma dodávány do všech neonatologických center po celé České republice. Cílem tohoto projektu je pomoci usnadnit nejen péči o předčasně narozené děti sestrám na odděleních novorozeneckých JIRP a JIP, ale rovněž pomoci i rodičům v této nelehké životní situaci.

Tento týden soutěžíme o medvídka Kulíška, který na sobě nosí plenku Pampers Preemie Protection. Soutěž trvá do pátku 23.03.2018 do 12 hodin a soutěžit můžete zde: https://www.modrykonik.cz/group/8237/detail/

#pampers #preemie #nedoklubko

Začni psát komentář...

Odešli