zebra2009
27. bře 2018
353 

Vichy Slow Age Night - pracuje, když vy spíte

Jsem maminka třech dětí a za pár dní oslavím "Kristova léta". Měla jsem opravdu velikou radost, když jsem na Modrém koníku byla vybrána mezi ženy, které budou moci mezi prvními testovat nový noční krém Vichy Slow Age. Celé testování tohoto krému jsem si užila a beru ho jako takový malý přednarozeninový dárek.

S kosmetikou Vichy mám již zkušenosti a vždy jsem byla spokojená. Byla jsem tedy zvědavá, zda i tato novinka mě nezklame a splní má očekávání. V době začátku testování jsem byla teprve dva měsíce po třetím porodu, kdy prakticky celé šestinedělí se točilo kolem onemocnění dětí. Na spánek nebo relaxaci nebyl čas, zimní sychravé počasí a suchý vzduch v bytě pleti rovněž dvakrát nepřidal. Čekala jsem tedy na balíček s krémem vyloženě jako na zázrak.

Byla jsem příjemně překvapena, že na testování mi bylo doručeno celé balení krému/gelu. Noční krém Vichy Slow Age se ukrývá ve skleněné smaragdově zbarvené lahvičce a musím říci, že pro všechny milovníky přírody už samo balení je esteticky "dokonalé". Po otevření krém nádherně voní přírodou, po bylinkách, je to taková svěží vůně. Přípravek není vyloženě krémové konzistence, ale je to hutný gel. Přiznám se, že nejprve jsem z této konzistence měla obavu, aby se gel dobře vstřebával a obličej jsem neměla spíše ulepený. Tato pochybnost mi byla mile vyvrácena hned po první aplikaci, protože gel se krásně vstřebává do pokožky, je cítit příjemný chladivý účinek, který vypíná a vyživuje pleť. Navíc krásně voní příjemnou nevtíravou vůní, která se mi před spaním za dva týdny testování stala lehce návykovou. Ráno po první aplikaci byla již pleť zřetelně vyhlazená a co jsem ocenila především, měla jsem naprosto sjednocený odstín pleti, aniž bych musela použít make-up. Na lehké šupinky v oblasti nosu, které se mi udělaly díky zimnímu počasí, jedna aplikace ale nestačila. Po týdnu však byla pleť vyhlazená už i v oblasti nosu.

Od nočního krému/gelu Vichy Slow Age jsem nečekala, že ze mě za dobu testování udělá znovu "dvacítku", ale přála jsem si hydratovanou a rozjasněnou pleť, jak výrobce u tohoto přípravku deklaruje. Tato očekávání gel naprosto splnil a co více, body navíc mu připisuji za sjednocený odstín pleti, který je nad rámec mých očekávání. Luxusní balení a příjemná nevtíravá vůně podtrhují veškerá pozitiva tohoto přípravku.

Vzhledem k tomu, že za dobu testování se mi zdá, že gelu snad ani neubylo, tak věřím, že jedno balení odhadem vydrží minimálně 4 měsíce, což se mi zdá i cenově přijatelné. 

Co napsat závěrem?

Jsem moc ráda, že jsem dostala možnost otestovat nový noční krém Vichy Slow Age na těchto stránkách. Přípravek nejen splnil moje očekávání, dokonce je překonal. Jsem opravdu spokojená a určitě u něho nějaký čas zůstanu. Dokonce přemýšlím, že vyzkouším i ostatní přípravky z této řady Slow Age, které jsou na trhu.

#test_slowage2

Super recenze! Asi budu muset vyzkoušet 🙂

26. bře 2018

Teda to mě láká víc a víc. Super recenze 👍

27. bře 2018

Podívám se po něm 🙂 a sluší ti to!

28. bře 2018

@hanica83
@maminapaja28
@veronika.deskova
Děkuji moc 🙂 Já jsem nejvíce nadšená z toho sjednoceného odstínu pleti 🙂 Hlavně v létě to člověk ocení, myslím 🌞

29. bře 2018

@zebra2009 já mám hodně světlou a jemnou pleť. A jsem přes léto hidně dlekatá, naskáčou pihy a tak. Určitě si krém pořídim.

30. bře 2018

Začni psát komentář...

Odešli