zrofka
17. čer 2019
417 

Merlin a granule od PROFIDOG

Nejdříve Vám představím našeho Merlina, který měl za úkol testovat granulky značky Profidog.

  • Plemeno neznámé.
  • Narodil se 21.9.2018

Přivedla mě k němu obrovská náhoda.

V listopadu nám zemřela naše 10letá fenka Arga. Bez psa to doma nebylo ono. Až jednou jsem na facebookové skupině viděla, že se někde našla štěňata, a že budou v útulku. Do Merlina jsem se hned zamilovala. Chtěla jsem do útulku volat, ale bylo zavřeno, tak jsem to hned přeposlala kamarádce a ta, že to jsou štěňata její kolegyně. A že se mi na Merlina zeptá. Nooo, a pak mi volala, tak si pro něj přijďte. Kolegyně Vám ho dá zadarmo. Pro manžela to bylo překvápko. No, uznejte, není úžasný?

Teď se ale vrátím ke granulím. Od štěněte ho krmíme granulemi z obchoďáku. Nějaké mu nevyhovovaly (zažívací potíže). A jedny byly v pohodě. Akorát po nich měl děsně prdíky. A když na mě vykoukla možnost testování dalších granulek, neváhala jsem a Merlu přihlásila. A usmálo se na nás štěstí!🍀

Image title

Ve zprávách jsem od koníka dostala link na web profidog (profizoo.cz ) kde jsem si našla granule, které by Merlinovi nejvíce seděly. Vybrala jsem pro dospívající psy. Orientace na webu byla docela přehledná a v pořádku.

Dopravu jsem vybrala Českou poštu. Co mě teda zmátlo, když mi web poslal číslo zásilky, které jsem si zadala do sledování zásilky, tak mi to dlouho ukazovalo -nezadaná zásilka (nebo něco v tomto smyslu). Ale čemu se divit, že? Když už přišla sms, že mi balík budou doručovat, chybělo mi v ní určení času.

Zásilka byla skvěle zabalená. Čekala jsem jeden velký pytel. Ale přišla jedna těžká krabice. Po otevření mě i Merlina čekalo překvapení v podobě pelíšku. Ten jsme mu chtěli koupit. Protože Merlin, když má dlouhou chvíli, tak občas něco rozkouše. (Ale zatím pelíšek drží.)

Testování jsme raději začali až druhý den ráno. Kdyby mu náhodou granule nesedly. Ale vše v pořádku. On je taková naše popelnice. Sní vše. Ale tyhle mu chutnají více.

 

Oceňuji hlavně otevírání a zavírání pytlů. Ostatní granule od konkurence zavírat nešly. Takže nám tu smrděly po bytě. A když chytla Merlu slina, šel se najíst. Takhle má smůlu. Jinak mě překvapilo příjemné složení granulí. Když jsem porovnala i to naše, po kterém měl prdy. Jooo, a k těm prdům. Od té doby, co Merlina krmíme granulemi od Profidog se nám hnedle lépe dýchá. (Bez prdu)😂

A přijde mi, že má hezčí srst (na sluníčku se krásně leskne😍) a taky že zmohutněl. Takže závěr musím říct, že mě testování mile překvapilo a určitě další balení objednáme. Jen manžel, že by ty granule mohly být barevné. 😂 Ale nechápu proč, když se říká, že psi nevidí barvy😂.

Při této objednávce se mi zároveň vytvořila registrace na webu, kterou určitě využijeme. Zrovna dnes jsem koukala a mají tam další akce.

Takže nás Merlinek moc děkuje za možnost testování. 🐺 I my.

#test_profidog #recenze #zkusenosti_profidog

Začni psát komentář...

Odešli