mumaddy
    26. črc 2019    Čtené 506x

    ATTIPAS- obuv pro první krůčky👣

    🦶🏼 ATTIPAS 🦶🏼

    Botky pro první krůčky 👣

    .

    .

    .

    Když jsem ještě nevěděla, o jaké botky jde, a pouze jsem je viděla na internetu, zaujali mě na první pohled svojí barevností, moderním a originálním designem.

    .

    Botičky ATTIPAS jsou vhodné pro děti od 6mesiců do 3let. Jsou speciálně vyvinuty pro děti, které dělají svoje první krůčky. Vyvinuty byli v Jižní Korei špičkovými ortopedy. Jsou certifikované v JK a testované podle českých směrnic v akreditované laboratoři ve Zlíně.

    Splňují hygienické normy pro děti do 3let.

    .

    Attipasky se nejvíce přibližují  přirozené chůzi na boso. Jsou vhodné jako domácí obuv, obuv do školky, herny ale i ven když je sucho a teplo. Jsou dostupné v 6 velikostech. První velikost spíše dekorační nebo zdravá obuv do kočárku.

    My zvolili velikost Medium 20- 10,9-11,5cm.

    .

    Attipasky jsou prodyšné-nožka se nazapařuje a muže dýchat , bezpečné- bez lepidla, toxických látek a formaldehydu,  zdravé- volná špička nebrání zdravému stereotypu chůze a napomáhá aktivizaci krevního oběhu , komfortní díky měkké podrážce která neklouže, lehké a flexibilní- jsou ze silikonu a bavlny. Obuv je lehká a pružná.

    .

    Zaujali vás Attipasky a pročetli jste se až sem? Mám pro vás unikátní slevový kód na slevu. Stačí v košíku zadat MUMADDY10. ❤️👣

    .

    Děkujeme @attipas_cz za dokonalé botky 👍🏼

    #prvnikroky #krůčky #prvniboty #attipas #attipasshoes #attipascz #zdravaobuv #zdraveobouvani #baby #miminko #foot #instaphoto #recenze #mamablog #blogerkycz