88petule
    Zpráva byla změněna    30. kvě 2020    

    Tento měsíc jsme se na mém blogu i ve skupině věnovali převážně BIO výrobkům. Tento BIO měsíc bych zakončila tím nejlepším – jednou z NOVINEK. 🥳 Nestlé předvedlo na trh dětské křupky v bio kvalitě. 👏 A aby toho nebylo málo, v obchodech je najdete rovnou ve 4 příchutích. Dvě ovocné a dvě zeleninové. 🤩 Z ovocných chutí můžete vyzkoušet křupky banánové nebo malinové a zeleninové křupky zastupuje rajčatová a mrkvová příchuť. 🍅🥕

    #nestle
    #bio_ma_zelenou

    Dětské kapsičky jsou na trhu stále relativní novinkou. Jejich oblíbenost však vzrůstá. Prosím o LIKE, pokud máte také nějaké kapsičky právě teď doma v zásobě. Děkuji.

    #nestle
    #bio_ma_zelenou

    88petule
    Zpráva byla změněna    22. kvě 2020    

    Potraviny z ekologického zemědělství neobsahují pesticidy. Není v nich přidaná sůl a ani cukr. Společnost #nestle spolupracuje s farmáři, kteří splňují nejvyšší světové normy požadované v ekologickém zemědělství. 👨‍🌾👩‍🌾

    Pod nálepkou NaturNes BIO nabízí kaše a ovocné kapsičky pro naše mrňousky. V květnu však uvedla na trh několik NOVINEK. 🆕 😍

    My s Natálkou se už velmi těšíme, až je vyzkoušíme! 😇 A brzy Vás s nimi seznámíme. 👏 Křupy křup!

    #bio_ma_zelenou

    88petule
    11. kvě 2020    Čtené 555x

    Zaměřeno na BIO! Protože BIO má dnes ZELENOU!

    Čekáte miminko nebo už doma alespoň jednoho mrňouska máte? Jistě víte, že strava má velký vliv na vývoj dítěte. A to jak na fyzický, tak i na psychický. Proto je potřeba věnovat pozornost kvalitě jídelníčku Vašeho dítěte.

    Jsou BIO potraviny skutečně zdravější? Proč si připlácím za BIO kvalitu? Jsou BIO potraviny vhodné pro děti? To a více si zodpovíme dnes v tomto článku. 

    Určitě jste slyšeli, že organické potraviny jsou lepší než potraviny obvyklé. Ale proč? Potraviny obvyklé mohou obsahovat pesticidy a potenciální kontaminované látky, mohou tedy být pro dítě nevhodné. BIO potraviny jsou vyráběny bez pesticidů, bez antibiotik a bez růstových hormonů. Každá potravina je zřetelně označena, abyste tuto BIO kvalitu na první pohled poznali (nápis „BIO“ případně nálepka „BIO“). Je známo, že potraviny organické jsou chuťově vydatnější. Naše rodina ráda nakupuje v BIO kvalitě a jejich chuťovou vydatnost mohu odsouhlasit. 😊 Co se týče výroby, pěstování a zpracování BIO a NEBIO potravin, zde vidím ten nejzásadnější a příjemný rozdíl.   

    Právě rodiče, kteří sami upřednostňují BIO kvalitu, sahají po nejkvalitnějších BIO produktech dětské výživy. Při pěstování BIO ovoce a zeleniny se nepoužívají průmyslová hnojiva ani pesticidy. Plody tedy nemohou obsahovat žádné zbytky dusičnanů a dalších nechtěných látek. Věřte, že i když u dospělých nemusí být vyvolán žádný problém, děti mohou reagovat na nějakou látku přecitlivěle. Například s dusičnany, které pocházejí z běžného zemědělství, si dětské tělíčko umí jen těžko poradit. U dětí pak dochází k nepříjemným zažívacím potížím. 

    Výrobky Nestlé jsou připravovány z pečlivě vybíraných kvalitních a prověřených surovin, které pochází z ekologického zemědělství. Aby byla zajištěna 100% kvalita pro Vaše nejmenší, firma Nestlé spolupracuje s farmáři, kteří splňují nejvyšší světové normy požadované v ekologickém zemědělství. 

    BIO produkty dětské výživy mají vyšší obsah živin. Jsou jimi vitamíny, antioxidační látky nebo vláknina. Naopak neobsahují umělé konzervanty ani barviva. Nestlé má například na trhu kapsičku 100% mango v BIO kvalitě. Kapsička obsahuje jen mango pyré a kapku citronu pro svěží chuť. 

    Co se týče ceny BIO dětské výživy, cena je vyšší než běžné produkty. Musíme si ale uvědomit, kolik práce se za jedním BIO ovocem skrývá. Já jako vlastník malé zahrádky vím, jak náročné je bez chemie cokoliv vypěstovat. BIO zemědělci navíc podstupují ještě kontroly pro povolení užívání BIO certifikátu a i to je součást BIO tržní ceny.

    BIO příkrmy jsou tedy pro naše nejmenší velmi vhodné. Občas se ale stává, že děti ovoce i zeleninu odmítají. Stává se tak kvůli nově poznané chuti. Nejlepší začátek je začít s novým pokrmem hrou. Z kousků ovoce a zeleniny můžete vytvořit na oblíbeném talířku kamaráda zajíčka nebo tu sousedovic mazlivou kočičku. Na cesty můžete zkusit ovocné BIO kapsičky, které děti milují především v období „Já jedině sám/sama!“. 

    Můj názor je, že BIO kvalita je v dnešní době ta nejlepší investice do našeho zdraví a zdraví našich dětí. Závěrem bych připojila Nestlé heslo: „Zdravý začátek. Zdravý život.“ ♥

    Tento měsíc se budeme věnovat BIO kvalitě a Nestlé BIO produktům i v naší soukromé skupince. Můžete se přijít podívat nebo i přispět svou zkušeností a recenzí. 

    https://www.modrykonik.cz/group/8769/

    Děkuji za pozornost.

    Vaše Petra, Ambasadorka pro #nestle

    88petule
    Zpráva byla změněna    7. kvě 2020    

    Jak to mají Vaše děti doma? Ve svém jídelníčku upřednostňují příchuť VANILKA nebo BANÁN? A co vy? 😝

    V měsíci květnu budou mé zprávy především o BIO produktech. 🌿💚 Jestli chcete rozšířit jídelníček Vašeho malého mlsouna, určitě mohu doporučit Nestlé mléčnou a nemléčnou kaši. Nemléčnou kaši Nestlé vyrábí s příchutí VANILKA a mléčnou s příchutí BANÁN. Jsou bez konzervantů, přídavku cukrů, umělých barviv a lehce stravitelné. S označením BIO máte opravdu zaručený původ zpracovávaného ovoce (pěstování na specializovaných farmách bez použití chemických hnojiv). To že jsou kaše plné vlákniny a vitamínů je samozřejmost.
    🌿💚 💚 💚🌿

    #nestle
    #bio_ma_zelenou

    88petule
    Zpráva byla změněna    30. dub 2020    

    Užijte si příjemný večer 🔥🧹 a nezapomeňte, že dnes o půlnoci končí soutěž o 3 BIO balíčky 💚🌿
    (jedna výhra obsahuje 3 ks BIO kaše NaturNes a 12 ks ovocných BIO NaturNes kapsiček)

    https://www.modrykonik.cz/blog/88petule/article/pojdte-si-zasoutezit-s-nestle-o-nadup-bgh1ke/

    #nestle
    #bio_ma_zelenou
    #soutez

    88petule
    Zpráva byla změněna    24. dub 2020    

    Vanilková příchuť patří k nejoblíbenějším i u nejnáročnějších malých strávníků. Rodiče zase ocení rychlou přípravu. O čem je dneska řeč? O NEMLÉČNÉ BIO KAŠI NaturNes. Natálka už na svou ranní porci netrpělivě čeká. 🥣💚 Přejeme Vám pěkný start do dnešního dne. 🌄

    #nestle
    #bio_ma_zelenou

    88petule
    23. dub 2020    Čtené 1309x

    🌿🌷 POJĎTE SI ZASOUTĚŽIT S NESTLÉ O NADUPANÝ BIO BALÍČEK 🌷🌿

    Zima znamená pro náš imunitní systém velkou a nepříjemnou zátěž. Pochmurná zima je ale za námi a s ní je doufejme pryč i depresivní nálada. 😍

    Víme, že vitamíny jsou nutný základ pro posílení imunity, a tak si zasoutěžíme o BIO ovocné kapsičky a další BIO produkty, které naleznete ve výherním balíčku. BIO produktům se budeme podrobně věnovat na mém blogu i ve skupině celý květen. Čekejte i zajímavý článek na toto moderní téma. ♥

    A protože je Modrý koník momentálně v době celorepublikové karantény plný fotografií pečiva, které pečete hlavně po večerech, když děti konečně usnou, ale i přesto Vás to moc baví, dáme si tématiku v tomto momentálně oblíbeném duchu. 

    🥐🥖🍩🧁🍰

    Pravidla jsou velmi jednoduchá :

    1. Do komentáře pod tento článek vložíte fotografii jakéhokoliv jídla, které jste uvařili nebo upekli. A protože BIO má ZELENOU, tak na fotografii bude cokoliv v této barvě (nemusí to být barva jídla 😀, ale například zelené prostírání nebo květina v pozadí). 🌷🌿 
    2. Dejte like tomuto článku
    3. Jděte na můj blog a přidejte si mě k oblíbeným ♥
    4. Soutěž probíhá od teď do 30.4.2020 do půlnoci a výherci budou 3 🎁🎁🎁

    📣 Výherce vylosuje generátor náhodných čísel a zveřejněni budou na mém blogu v následujících dnech po skončení soutěže.

    Já začnu se svou fotografií právě dopečeného Estonského Kringelu s ořechovou náplní. 😍 Jestli jste tuhle dobrotu nezkoušeli a milujete například tradiční Trdelník, sledujte můj blog. Během dnešního dne vložím svůj osobní recept (léty vychytaný a nespočetněkrát zkoušený) i s podrobným foto návodem. Pak už si ho můžete sami vyzkoušet s náplní, která je Vám blízká. ♥

    Hodně štěstí ! 🍀🍀🍀

    Vaše Péťa #nestle

    88petule
    Zpráva byla změněna    13. dub 2020    

    Dnes bych Vám ráda představila naši oblíbenou kaši z řady BIO. 💚

    🌿🍌 NESTLÉ NaturNes BIO Mléčná kaše Banánová. 🍌🌿

    Je vyrobena z pečlivě vybíraných surovin z ekologického zemědělství. Nehrudkuje. Obsahuje vitamíny A, D, B1 a vápník. Připravíte ji snadno a rychle a má velmi příjemnou jemnou chuť.

    #nestle
    #bio_ma_zelenou

    88petule
    Zpráva byla změněna    8. dub 2020    

    Už jste začali zdravě s Nestlé? 😍 ❤ Ano? Výborně! Dnes si tedy dáme správnou odpověď za srdíčka ❤ ❤ ❤.
    Je známé, že ovoce a zelenina jsou důležitým zdrojem vlákniny. A právě vláknina pomáhá udržovat střevní mikroflóru ve správné kondici, pamatujme, že je tedy velmi důležitá. Protože mateřské mléko vlákninu neobsahuje, přichází s ní dítě do styku až se zaváděním dětských příkrmů. Může se stát, že některé děti ovoce a zeleninu zpočátku odmítají. Většinou je to z důvodu nové chuti. V tomto případě je vhodné podávat sezónní ovoce, které má ve svém období výraznou šťavnatou chuť. Také můžete sáhnout po ovocných BIO kapsičkách od Nestlé. Ty jsou vyrobeny ze zralého ovoce vypěstovaného na specializovaných farmách bez použití hnojiv.

    Otázka za ❤ ❤ ❤ :
    Kolik je na trhu příchutí ovocných kapsiček z řady BIO? 🍐🍎🍇🍓🍌

    Nápovědou Vám mohou být stránky značky Nestlé :
    https://www.nestlebaby.cz/cs/product/

    Krásný den Vám všem 🌿🌸

    #nestle
    #bio_ma_zelenou