mariegroth
    23. lis 2020    Čtené 1147x

    👩‍❤️‍👨Listopadová soutěž s Dr․Brown's: Za co jste tento rok vděčné?👨‍👩‍👧‍👦

    Listopad se nám pomalu blíží ke konci a já si na tento týden schovala další soutěž s Dr.Brown’s. Tentokrát bude trošku jiná, ale jako vždy budeme hrát o skvělé produkty této americké značky. Čtěte dál a dozvíte se víc 🙂

    Jako vždy bych vám nejdříve chtěla představit výrobky, o které tento měsíc hrajeme. Tato soutěž je zaměřená na jídlo, což není náhoda. Přeci jenom se nám blíží Vánoce a s nimi přichází i spousta dobrého jídlo. Tentokrát budeme hrát o jeden balíček a budeme mít jednu vítězku. Cena balíčku převyšuje hodnotu 500 Kč a pokud zrovna nemáte malé dítě, tak jistě potěší někoho jiného, třeba na Vánoce.

     BALÍČEK 

    Dr.Brown’s souprava misek na jídlo

    Jestli něco u nás používáme denně, tak jsou to právě tyto čtyři mističky. Dají se na sebe našroubovat, ale také je můžete používat samostatně. Velikostí jsou tak akorát na svačinky pro batolata. Jsou z BPA Free materiálů a snadno se skladují. My si je často bereme, když jdeme ven. Díky tomu, že jsou šroubovací, tak nemám strach, že se svačinka rozsype. Součástí balení jsou čtyři misky (125 ml) a čtyři víčka. 

    Dr.Brown’s sada lžiček s měkkým koncem 

    Lžiček není nikdy dost. Dvě pružné lžičky s měkkým koncem jsou bezpečné pro citlivé dásně děťátka. Na lžičce je “zoubek”, díky kterému se konec lžičky nedotkne povrchu. Opět jsou BPA Free. 

    Dr.Brown’s silikonový krmící dudlík v šedé barvě

    Toto je populární produkt i u vás maminek. Za mě je to naprosto revoluční způsob, jak miminku bezpečně představit ovoce a zeleninu. Malé dírky propouštějí pouze takové množství stravy, které je dítě schopné bezpečně samo konzumovat. Jednoduše se čistí a je BPA Free. 

    =======

    Tento týden je v USA svátek Díkůvzdání. Ačkoliv jsem si plně vědoma, že to není český svátek, tak si myslím, že myšlenka “vzdávání díků” je hezká věc. Je důležité se zastavit a popřemýšlet nad tím, za co jsme tento rok vděční. Rok 2020 byl náročný, přesto bych řekla, že každý z nás může něco najít...

    PRAVIDLA SOUTĚŽE:

    1.Dejte LIKE tomuto příspěvku

    2. Zapojte se do soutěže před jejím uzavřením- 30.listopadu 2020 23:59

    3. Použijte hashtag #jsemvdecna v krátkém příspěvku u vás na zdi. V příspěvku také napište, za co jste tento krok vděčné. Pokud se vám nechce psát, tak použijte emotikony, fotografii, obrázek, odkaz na YouTube video a atd. Příspěvek můžete pojmout vážně ale také vtipem. Kreativitě a způsobu vyjádření se meze nekladou. 

    Vaše krátká zpráva může vypadat třeba následovně:

    #jsemvdecna za legíny, které jsou moje nejoblíbenější oblečení.”

    Po ukončení soutěže náhodně vyberu vítězku. Tentokrát budu vybírat losováním (uživatelská jména napíšu na kousek papíru a pak vylosuji). Nick vítězky pak oznámím v krátké zprávě na svém blogu. 

    Budu se těšit na vaše příspevky a denně je pročítat. Moc mě zajímá, za co jste letos vděčné.

    S láskou, 

    Marie, Maverick a Dr.Brown’s

    .

    .

    .

    🥰Vánoční focení ve škole🥰
    "MŮJ BRÁCHA MÁ PRIMA BRÁCHU"
    #kluci #mojelasky #radecek #honzicek #brachove #mujbrachamaprimabrachu #fotka #love