andak333
    20. čer 2019    Čtené 433x

    Testování granulí Profidog

    Měla jsem tu úžasnou možnost otestovat balíčky granulí značky Profidog, které nabízejí na stránkách profizoo.cz. Když jsem se dozvěděla, že budu testovat nový druh granulí, které můj buldoček ještě nejedl, byla jsem nadšená. Zrovna v tu dobu jí přestávala chutnat značka, kterou už měla dlouho. 

    Od žen z Modrého koníka jsem dostala instrukce, jak objednat a číslo kupónu. Stránky profidog.cz jsem již znala, ale neměli naši značku granulí, tak jsem tam neobjednávala. Vyhledání granulí, které byly na výběr na testování, bylo velmi snadné a bylo opravdu z čeho vybírat. Škoda, že neznám chutě své Meggie, která by si určitě vybrala, na co zrovna měla chuť 🙂

    Už na první pohled mě zaujalo, že ke granulím dávají pelíšek zdarma, což jsem si nemyslela, že dostanu i já. Ale doufala jsem v to, jelikož jsme chtěli už starý pelech vyhodit a nový by se hodil. Takže jsme zároveň testovali i pelíšek 🙂

    Proces objednání i zadání kódu byl jasný a jednoduchý. Podle kg pejska jsme vybrali ty správné granule a objednali si je na poštu, kde jsme si je sami vyzvedávali. Teď přijde mé první zklamání a to v podobě balení doručené zásilky. Chápu, že to byly "pouze" granule a pelíšek. Ale krabice byla potrhaná, obmotaná kolem dokola, aby z ní všechny věci nevypadly. Pelíšek byl zmuchlaný do kuličky a přibalen lepící páskou ke krabici. No na pohled i rozdělávání to nebylo chválihodné.

    Popravdě, nezajímá mě země původu granulí a ani jejich složení. Vybírám si často dle příchutě a aby tam bylo co nejméně otrub apod. Od štěňátka jedla jednu značku granulí a my jsme ji nechtěli měnit. Vyzkoušeli jsme nyní tedy Kompletní krmivo pro dospělé psy středně velkých plemen (10–25 kg). Překvapila mě na stránkách vložená tabulka, kolik g granulí by měl za den pes sníst. Zjistila jsem, že taková dávka by mému buldokovi opravdu nestačila 😀 🙂

    Granule vypadají tmavší, čili lehce mastnější než předešlé.  Ráda bych značky střídala, ale bojím se, že by Meggie začala bojkotovat všechny nakonec. Tak jsme si zvykli jí ke granulím míchat i jiné dobrůtky.

    S rybím olejem a nebo s masem a rýží. To jí chutná samozřejmě nejvíce. Testování pelíšku dopadlo také dobře, akorát se o něj prala se svou lidskou ségrou, která si myslela, že to je bonus a polštářek pro ni 🙂 Tak jsme jí museli dát náhradní doma.

    Když si vzpomenu, jak jsme granule rozbalovali, asistovali všichni 🙂 Od Meggie až po dceru Nelinku. Jako správný pes, tak Meggie hned chtěla ochutnat a vyzkoušet, co že to vlastně dostala za dárek. Byla nadšená a jako neřízená střela baštila a radovala se. 

    VELMI JÍ GRANULKY CHUTNALI. Bude to nyní naše alternativa. Budeme střídat její starou značku granulí a tuto Profidog. Alespoň nějaká změna 🙂 Granulky asi i lépe voní, protože jsme ji nemohli odtrhnout.

    Už při sypání se do nich pustila. Byly to 4 ks balíčků po 3 kg. Takže jsme sypali docela dlouho, tak se nacpala k prasknutí. Opravdu nemá problém s těmito granulemi a jsme rádi, že nám jich ještě spoustu zbývá.

    Moc děkujeme koníkovi za testování a Profidog za umožnění ochutnat.

    Kdybyste se chtěl někdo na cokoliv zeptat, jsem tu pro Vás 🙂 třeba odpoví i Meggie?

    @#detčžjošřéáí nkmfklgf....m223+6egddgmlů (asi tak nějak pacičkou 🙂 )

    Už je přestěhovaná i s plyšákem a hračkami.

    #test_profidog #recenze #zkusenosti_profidog