#koniktestuje #bebelo
    Pozitivní jsou tenké,malou netlačí.. negativní.. bohužel malé výdrží tak hodinku..na jedno čůrání.. potom už se rozčiluje, že je v mokru. Používáme tedy na den, noc by určitě nevydrželi.. i konkurenční plenku dávám novou max.po 6h.
    A malá je z plenek Bebelo opruzena , respektive kůže má sklony k začervenání...

    weronicaaaa
    16. říj 2019    Čtené 330x

    Recenze a závěrečné zhodnocení kosmetiky Dermedic

    Ano, jak již víte, měla jsem možnost testovat hydratační řadu kosmetiky Dermedic Hydrain3. Nikdy jsem takovou možnost neměla, proto, jsem byla nadšená, když vybrali na testování zrovna mě. Brala jsem to opravdu zodpovědně! Hned, jak mi balíček dorazil, jsem ho rozbalila, přečetla si veškeré informace o produktech, jak je používat, na co jsou zaměřené, kdy se mají používat. Poté jsem samozřejmě hned šla do koupelny, k zrcadlu, a vyzkoušela první z výrobků.

    Tento úžasný hydratační denní krém proti vráskám. Pumpička je skvělý nápad. Můžete si postupně dávkovat množství a nevypatlat tak zbytečně moc krému, který pak není už kam namazat, tak ho prostě z ruk umyjete. A to je škoda. Proto za mě je pumpička super. Krém samotný má jemnou konzistenci. Není příliš hustý, ani tekutý. Prostě akorát. A nádherně voní. Opravdu příjemná, jemná vůně. Nic, co vás praští do nosu. Dobře se roztírá a velmi rychle se vstřebává. Během několika minut ani nevíte, že jste si ho nanášely. Za mě je prostě skvělý.

    Další krém je vlastně stejný, jako ten předchozí.

    Je to noční krém proti vráskám. Taky má pumpičku, takže dávkování je velmi pohodlné. Konzistence je stejná, jako u předchozího krému. Vůně je jemná, příjemná. Nic intenzivního. Kdo by taky na noc chtěl čuchat nějaký smrad 😁 Ale hlavně, tím, jak se krém rychle vstřebává nebudete mít zamaštěné polštáře. Což je podle mě taky hodně důležitá zpráva, pokud si po nanesení krému jdete ihned lehnout.
    Dalším z řady je denní hydratační krém.

    Když se řekne slovo hydratační, tak se mi vždy vybaví ty mastné, hutné krémy, které vám ulpí na pokožce a máte celej den pocit, že z obličeje máte jeden velkej mastnej flek 😂 Ale tento krém mi všechny tyto myšlenky okamžitě vyvrátil. Krém není vůbec hutný, natož mastný. Je jemný, řídký až vodový. Z počátku mi bylo nanášení nepříjemné, protože působí opravdu takovým slizovým, vodnatým dojmem. Ale je to jen o zvyku. Při další aplikaci mi to už nevadilo. Krém se krásně roztírá. Ale co je hlavní! Krém se po několika minutách vstřebá a na obličeji ho ani necítíte! Žádná mastná pleť! Prostě nic! A jako bonus opět jemná, příjemná vůně.

    A jako poslední jsem dostala na vyzkoušení hydratační sérum na obličej, krk a dekolt.

    Překvapila mě lahvička s kapátkem. Takhle jsem snad ještě nic na obličej nenanášela. Sérum je bílé, řidší konzistence. A kapátkem se celkem dobře nanáší. Nakonec ho ale stejně musíte rozetřít prsty. Vůně je opět jak jinak než příjemná, svěží. Sérum se vstřebává stejně skvěle, jako předchozí krémy. Je možné ho použít jak na denní pečování, tak i na noc 😊 A pozor! Dá se použít i pod make-up!

    Celkové zhodnocení

    Všem je asi jasné, že po 14 dnech tu nemůžu pět ódy na to, jak nemám vrásky a jak mám pleť hladkou, jako dětskou prdelku 😁 Ten proces je opravdu dlouhodobý a člověk musí být poctivý a o pleť se starat opravdu každý den ráno a večer. Já to tak teda dělám, protože zrovna obličej vystavujeme každodenním vlivům. A zvlášť s přicházejícím podzimem a následně zimou, je potřeba o pleť zvláště pečovat 😊 Za mě jde nejvíce poznat to, že pleť je taková jemnější na omak, na pohled není suchá, nedělají se na ní šupinky. Takže po 14 dnech celkem dobrý výsledek. Jsem zvědavá na krémy proti vráskám. Slibují výsledek po 30 denním používání, tak pak bych napsala ještě recenzi zvlášť na tyto krémy. Zda opravdu fungují.

    Jinak za mě je kosmetika skvělá. Krásně voní, rychle se vstřebává, krémy opatřené pumpičkami ke zmenšení plýtvání, sérum s kapátkem. Denní hydratační krém, který není hutný, mastný, ale pokožku vám opravdu zhydratuje. Za mě prostě palec nahoru a děkuji za možnost tuto kosmetiku testovat. 😊

    #test_dermedic  #recenze #zkusenosti_dermedic

    kubuska
    4. lis 2018    Čtené 344x

    Zoemini je vážně mini

    Když koník oznámil "výběrové řízení" na testerky tiskáren od Canonu neváhala jsem ani vteřinu. Tiskárna je něco co je doma MUST HAVE pokud máte školáka, hlavně pokud máte školáka, který se rozhodl, že napíše vlastní knížku a mermomocí chce, abyste to vytiskli.

    Další věc, která je u nás doma MUST HAVE, je tiskárna na fotky. Já totiž fotím mega moc a miluji fotky na stěnách, v rámečcích, nebo na lednicích připnuté magnety. Pamatuji si, že se svým ex jsme měli fotky nalepené i na zdích nebo na dveřích. Takže jak říkám, důvodů l tomu se přihlásit bylo víc než dost. Tak jsem sepsala to nejlepší co jsem ze sebe dostala, vybrala jednu z těch lepších fotek moji malé a pak posílala všechnu svoji energii a přání do vesmíru, aby se mi to splnilo.

    SPLNILO! Jaké ale bylo moje rozčarování, když jsem místo super tiskárny PIXMA obdržela ZOEMINI. Při tom svém nadšení jsem prostě blbě opsala název. No co, stane se, a vesmír vám vždycky přinese to, o co si řeknete. Mě přinesl tiskárnu na fotky a tady je její recenze. 

    1) Tiskárna je velká asi jako nejnovější iPhone a není nijak těžká. Takže se vejde do kabelky i do kapsy, což je vlastně to, k čemu byla stvořena. Doma si ji nabijete a musím říct, že výdrž je docela pěkná. A pak, tradá na párty, a rovnou tisknout fotky s přáteli, které si pak můžete vložit do peněženky nebo ve veselé náladě dokonce někam nalepit. Tím ale nemyslím pouliční sloup. Nechcete přeci podporovat vandalizmus a taky nechcete, aby město, vyrážející druhý den do práce, vidělo na zastávce autobusu vaši fotku s brčkama v nose, kopající do sebe několikátý panák.

    2) Tiskárnu ovládáte aplikací z mobilu nebo tabletu a funguje na bluetooth, takže se k ní může připojit každý, kdo je v dosahu a aplikaci má v telefonu. Což je další výhoda, pokud je vás větší parta přátel. Třeba na dovolené nebo na chatě.

    3) Jako první nevýhodu jsem zaznamenala malý zásobník na fotky. Fotopapíru se do něj vejde jen 10 kusů. Balíček se prodává po 20 kusech za 200 - 400 korun, což cenu jedné fotky dělá kolem 10-20 korun, což mě osobně přijde jako drahý špás. A pokud bych si jí měla pořídit, protože ji chci a mám na ni, v tomto okamžiku bych si to rozmyslela. Samozřejmě, můžete googlit a hledat levnější zinková fotopapíry, ale ty jsem nezkousela, takže jak na něm fotky vypadají, nemůžu sloužit.

    4) Fotky vypadají pěkně, pokud je neupravujete. Veškeré filtrování bere hodně a tiskárna to pak tak vytiskne. Jako by bylo špatné rozlišení. Takže čím horší podmínky k focení a čím horší kvalita, tím horší je i výsledná fotka. Co je dobré, je to, že v aplikaci vidíte tu fotku opravdu reálně tak, jak bude vypadat. Testovala jsem to na fotce mých dětí odcházejících do školy 1. září a opravdu ten přechod na obličeji, který mimochodem v počítači vidět není, je vidět jak v aplikaci, tak poté na výsledné fotce, a dobře to prostě nevypadá. S tím souvisejí i barvy. Černobílá fotografie Vám vyjde mírně do modra a ostré přechody mezi barvami pak vytvářejí zvláštní stíny.

    5) Když už jsme se dostali k té aplikaci, velmi mi chyběla nějaká pomocná srovnávací mřížka. Můžete totiž fotky různě otáčet, natáčet, překlápět, zmenšovat, ale když se rozhodnete, že ne, že jí chcete rovně, musíte se hodně soustředit a s největší pravděpodobností vám tam zůstanou malé kostičky po stranách, protože tu fotku prostě budete mít více či méně nakřivo.

    6) Co aplikace umí? Umí dát na fotky základní filtry, umí dát na ně vtipné samolepky, umí fotku rozdělit na 4 až 9 papírů, takže si pak můžete udělat takové puzzle. Jak jsem už psala víš, umí taky fotky různě překlápět a natáčet. Pokud se zoemini vybije, uloží fotky do fronty a při dalším spuštění se vás zeptá, zda je chcete vytisknout. A pokud se rozhodnete, že ne, že už nikdy, tak je můžete smazat.

    Shrnutí je asi takové, že to je zajímavá hračka, na kterou ale musíte mít peníze. Dokážu si ji představit třeba na svatbě, nebo na oslavě narozenin, kde si chcete, jak je to moderní teď, udělat fotokoutek. Na lepší fotky je, a stále zůstane, buď kvalitní domácí fototiskárna a nebo fotolab. Pokud máte doma nějaký typ polaroidu, je vlastně tohle úplně to samé, jen polaroidujete fotky z mobilu. Pokud jste člověk, pro kterého je kvalita fotek důležitá, tak toto není pro vás. Pokud jste mladý, akční člověk, pro kterého je důležité, mít fotky teď hned a nebo třeba cestujete a potkáváte se s lidmi, na které není žádný kontakt a chtěly byste, aby na vás měli vzpomínku, tak je to pro vás to pravé.

    #test_canon2 #recenze #zkusenosti_canonzoemini

    vendelin93
    3. pro 2016    Čtené 56x

    Vojtíšek a jeho testování s HiPP Junior 3 Combiotic

    Tímto bych chtěla poděkovat koníkovi za možnost testování Mléka Hipp 3 Junior Combiotic! S mlékem HiPP jsme byli velice spokojeni, hlavně Vojtíšek, dokonce se nám i stolice upravila, takže s mlékem Hipp budeme pokračovat i nadále.

    Mléko HiPP  S obsahem železa a vitaminu D, který podporuje vstřebávání vápníku, a tím i zdravý růst kostí,takže za nás jednička s hvězdičkou!

    Na mléku HiPP 3 je skvělé, že se rozpouští i ve vlažné vodě a nedělá hrudky, což je úplně skvělé, protože nemusím prevarenou vodu dlouho chladit 😎 Hlavně mlíčko vubec nezapáchá jak od jiným výrobců, takže za nás palec hore 👍🏻👌🏻

    Na mléku HiPP jsme nenašli asi ani jednu chybu, vše nám skvěle vyhovuje, jak složení tak krabice a dávkovač mléka.

    Takže děkujeme ještě jednou za možnost vyzkoušení mléka HiPP 3 Junior.