pavlinka883
    26. bře 2018    Čtené 153x

    Testování Silvanols

    Před pár týdny, jsem byla s rodinou vybrána na testování produktů Silvanols, konkrétně sprej do nosu a také sprej do krku.. 

    V prvních dnech, kdy jsme produkty obdrželi, jsme mohli zkoumat maximálně obaly a příbalové letáky, jelikož nikdo z nás neměl, ani rýmičku. Co se týče obalů, ty na mě působily příjemně, mám ráda barvy, hlavně zelenou a červenou. Líbily se nejenom mně, ale i detičkám. Takže velké plus. Příbalové letáky byly srozumitelné a přehledné. V tomhle směru jsem rozhodně neměla žádné výhrady.

    Možnost testovat přímo spreje, jsme měli až když přišly opět mrazy. Děti měly zahlenění a bolest v krku, samozřejmě nechyběla ani " Rýmička" u manžela. Sprej do krku Silvanols je spíše bez příchutě, podle mně lepší než například Jox. Podle jedné z mé dcer, ale opačně. Prý je lepší když to má nějakou chuť, než žádnou. Účinky však byly znatelné už druhý den. Zahlenění pomalu ustupovalo a bolest také. Úplné odeznění bylo zhruba po třech dnech. Sprej do nosu testoval převážně manžel, přeci jen jsou ti muži na tohle jako dělaní. Dcerky měly problém si do nosu vůbec stříknout. Šlo jim to hůře zmáčknout. Rýma postupně ustupovala, hlavně ucpaný nos. Když manžel poprvé vyzkoušel tento sprej, tak se mu až podlomila kolena, neskutečně prý štípe v nose. Jeho přirovnání bylo: "Jako bych dostal facku přes nos."

    Já sama jsem nevyzkoušela ani jeden z produktů, a to proto, že jsem odolnější než zbytek rodiny. 

    Celkově tedy hodnotíme tyto produkty spíše pozitivně. Nedá se však říci, že bychom je upřednostňovali před jinými produkty. U spreje do krku je podle mé rodiny lepší, když má nějakou příchuť a u spreje do nosu, jim rozhodně vadilo štípání v nose po aplikaci. Po delším užívání by byla sliznice v nosu hodně podrážděná a bolestivá. Nicméně i přes tytou nežádoucí účinky produkty #silvanols pomáhají. Veliké plus ale rozhodně dáváme za to, že jsou produkty vytvořeny z přírodních zdrojů, což rozhodně oceňuji.

    Děkuji za možnost, vyzkoušet přírodní produkty Silvanols.