redakce
    31. srp 2020    Čtené 2303x

    Vyhrajte 4x diamantový šperk ALove v hodnotě 10 000 Kč

    Víte, jak vypadá největší bohatství, nejcennější poklad, nejtřpytivější klenot? Má dvě zvědavé ručky, které zkoumají svět. Dvě nožky, které by se nejraději rozutekly do světa. Dvě očka plná radosti a očekávání. A úsměv na rtech, kterým umí zlepšit i ty nejtěžší momenty, jež jednou za čas každou maminku potkají. Přesně tak, mluvíme o dítěti. Protože pokud jste mámou, víte, že tím nejcennějším pokladem je právě vaše děťátko.

    Mámou jste na plný úvazek, 7 dní v týdnu, od rána do rána. Zvládáte každodenní výzvy, mnohokrát saháte na dno svých sil, vychováváte a formujete velkou osobnost. Za to si zasloužíte nejen obdiv a poklonu, ale i něco navíc. Něco, co potěší každou ženu. Díky Nutrilon nejpokročilejší patentované receptuře pokračovacích kojeneckých mlék NUTRILON PROFUTURA můžete nyní vyhrát klenot, který si zcela jistě zaslouží každá maminka. Věnujte chvilku sama sobě a nezmeškejte šanci získat jedinečný diamantový šperk od značky ALove v hodnotě 10 000 Kč, který podtrhne a zvýrazní vaši osobnost. Protože vy si to zasloužíte!

    JAK SE ZAPOJÍTE DO SOUTĚŽE?

    1. Kupte alespoň 2 balení mlék Nutrilon Profutura 2-4 800 g. Akce se nevztahuje na počáteční kojeneckou výživu. 

    2. Vyplňte soutěžní formulář. Pro vyplnění budete potřebovat kód z účtenky nebo číslo faktury se soutěžními výrobky. Soutěžní účtenka/faktura přitom musí obsahovat alespoň 2 ks Nutrilon Profutura 2-4 800 g. Originální účtenku/fakturu si uschovejte. V případě výhry Vás požádáme o její předložení. Každou soutěžní účtenku/fakturu lze zaregistrovat pouze jednou. Soutěž trvá od 1.9. do 30.9.2020!

    3. VYHRAJTE dárkový poukaz na diamantový šperk ALove v hodnotě 10 000 Kč. Celkem losujeme 4 výherce!

    Ta malá stvoření jsou sice křehká, ale zároveň jsou schopna úžasných, velkých věcí. Nutrilon ví, že každá zkušenost, se kterou se v životě setkají, pomáhá budovat jejich odolnost. 

    Pokud již z jakéhokoli důvodu své děťátko nekojíte, chcete pro něj mléko, které bude přispívat k jeho zdravému vývoji a podporovat jeho imunitní systém**. Právě pokračovací kojenecké mléko Nutrilon Profutura se díky Nutrilon nejpokročilejší patentové receptuře inspirovalo mateřským mlékem. Obsahuje Nutrilon nejvyšší množství HMOs* (2'FL & 3'GL) - oligosacharidů přirozeně se vyskytujících v mateřském mléce. Díky omega 3 mastné kyselině alfa-linolenové napomáhá rozvoji mozku a nervové soustavě**. Také obsahuje vitaminy C a D**, které přispívají ke správné funkci imunitního systému, vitamin D** je potřebný také pro správný růst a vývoj kostí u dětí. Dále v něm najdeme také směs prebiotik GOS / FOS, napodobující funkci oligosacharidů mateřského mléka, s účinky potvrzenými klinickými studiemi.

    Pokračovací kojenecké mléko Nutrilon Profutura se tak postará o to, že vaše děťátko dostane potřebné živiny k tomu, aby s úsměvem objevovalo svět. A protože pro svůj klenot děláte to nejlepší, co umíte, pojďte si pro svou odměnu v podobě diamantového šperku ALove v hodnotě 10 000 Kč. Ať je každý den plný třpytu a lesku ;)

    *HMOs = oligosacharidy přirozeně se vyskytující v mateřském mléce. 2'FL = 2'-fukosyllaktóza a 3'GL = 3'-galaktosyllaktóza. 3'GL a 2'FL nepocházejí z mateřského mléka, 3'GL přináší náš unikátní proces výroby.

    **
    Nutrilon 3 Profutura obsahuje vitamíny C a D přispívající k normální funkci imunitního systému a kyselinu alfa-linolenovou, která podporuje rozvoj mozku a nervové soustavy, vitamin D potřebný pro normální růst a vývoj kostí u dětí. Všechna pokračovací mléka obsahují vitamíny B2, C a D, DHA a ALA dle požadavků legislativy. Kojení je nejpřirozenějším způsobem výživy kojenců. Kojenecká výživa by měla být používána na doporučení lékaře. Způsob použití a další informace na obalech a www.nutriklub.cz. Potravina pro zvláštní výživu.

    Tento článek vyšel s podporou značky následných a batolecích mlék Nutrilon