konik_testuje
    15. kvě 2023    Čtené 2006x

    Zkušenosti s kašemi GERBER

    Při zavádění příkrmů není jediným cílem dítě zasytit a zpestřit mu jídelníček. První lžičkou začíná budování stravovacích návyků, které si člověk s sebou nese po celý život. V tomto období bychom měli dětičkám nabízet co nejpestřejší škálu potravin ze všech čtyř základních skupin (maso, ovoce, zelenina, obilné výrobky) a od začátku věnovat pozornost zejména výrobkům obsahujícím železo, jako například masu, jeho alternativám a kojeneckým kaším s obsahem železa. Ty jsou ideálním pokrmem nejen během dne, ale také před spaním. Protože spokojené a nasycené bříško je předzvěstí dlouhého a klidného spánku. Pokud byste měli zájem takové kaše testovat, čtěte dále.

    Co budeme testovat

    Kaše GERBER Cereal jsou kombinací vysoce kvalitní rýžové mouky, jemné chuti a vitamínů, které uspokojí potřeby děťátka i jeho mlsný jazýček. Jemná textura je ideální při zavádění prvních příkrmů. Kaše GERBER Cereal kombinují vysoké nároky na kvalitu pečlivě vybrané rýže a jemnou chuť ovoce pro potěšení všech malých bříšek.

    nullnullnullnull

    Kaše GERBER Natural jsou vyrobeny z pečlivě vybraných obilovin pšenice a ovsa. Jsou vhodné pro kojence od ukončeného 6. měsíce. Při výrobě nepřidali cukr ani aroma. Přirozeně nasládlou chuť vytvořili přidáním rozemletých kousků sušených jablek a švestek, která potěší jejich malá bříška.

    nullnull

    Kaše GERBER Cereal i Natural je prostě miska plná dobrot, která obsahuje pečlivě vybrané ingredience plné ovocné chuti, na kterých si vaši prckové pochutnají. Potěší nejen svá malá bříška, ale zároveň uspokojí své potřeby v jejich klíčovém období vývoje.

    Značka GERBER chrání přírodu a respektuje její přirozený řád. Nespoléhají se jen na spolupráci s ověřenou farmou, spolupracují s konkrétními farmáři, s mnoha už po celé generace. Společnými silami vytvářejí čisté regenerativní zemědělství, pečlivě vybírají semínka, připravují půdu, ručně sbírají plodiny a s láskou pečují o úrodu.

    Nároky na vypěstované suroviny jsou stejně vysoké jako ty vaše. Z toho důvodu si můžete být jisti, že s výběrem GERBER produktů nešlápnete vedle.

    Koho hledáme

    Na toto chutné testování hledáme 25 maminek a jejich dětiček ve věku od ukončeného 6. měsíce do 1 roku. Hledáme autentické ženy, které jsou sebevědomé, energické a svědomité. Svému dítěti nabízejí pečlivě vybrané produkty a chtějí pro něj jen to nejlepší. Přemýšlejí nad složením produktů a kaši s vysokým obsahem železa, vitamínů a minerálních látek pro podporu vývoje dětského organismu rády zařadí do jídelníčku svého děťátka.

    Jak se zapojit

    Chtěla bys se svým malým pokladem testovat kaše GERBER? Stačí, když v komentáři pod tímto článkem napíšeš, jakou kaši má tvé děťátko nejraději. Nezapomeň zmínit i jeho věk, případně se pochval fotkou 🙂

    Čas na zapojení máš do neděle 21.05.2023 a během týdne vybereme 25 maminek, které potěšíme a oslovíme interní poštou.

    Těšíme se na komentáře a budeme držet všem palce.

    konik_testuje

    #test_gerber