konik_testuje
    17. dub 2023    Čtené 923x

    Zkušenosti s dětskými náplastmi Leukoplast® kids hero edition

    Drobné úrazy k dětství zkrátka patří. Rozbité koleno při honičce, odřený loket po pádu z kola... Ošetření je snadné a pro každou mámu představuje jen rutinní záležitost. Stačí očistit ránu od kamínků, hlíny či písku, umýt čistou vodou a vydezinfikovat. Nakonec stačí bolístku pořádně pofoukat, otřít slzy z líčka a děťátko rozptýlit natolik, aby na své zranění co nejdříve zapomnělo. Skvělým pomocníkem jsou v těchto situacích dětské náplasti, které pomohou zaměřit pozornost malých „pacientů“ na něco jiného než bolest a zlepšit jim náladu. Pokud máte doma akční děti a dětské náplasti jdou u vás na odbyt jako teplé rohlíky, toto testování je jako stvořené pro vás.

    Co budeme testovat

    Náplasti Leukoplast® kids hero edition27 jsou určeny speciálně pro děti k ošetření drobných řezných ran a odřenin.  Náplasti s obrázky oblíbených superhrdinů Batman a Wonder Woman pomůžou dětem zapomenout na drobné poranění a nosit náplasti s hrdostí. Obsahují jemný polštářek s mikroperforací, který nepřilne k ráně. Barevné náplasti jsou odolné vůči špíně a vodě, spolehlivě přilnavé a zároveň šetrné k pokožce.

    Koho hledáme

    Na toto hrdinské testování hledáme 25 maminek a jejich dětiček. Pokud tvůj superhrdina ocení tajnou zbraň na oděrky a řezné rány v podobě Leukoplast® kids hero edition, neváhej a přihlas se. Podmínkou je, že se s námi o výsledky testování na Modrém koníku podělíš slovně i prostřednictvím fotografií.

    Jak se zapojit

    Pokud by ses ráda do testování přihlásila, stačí když nám do komentáře pod tento článek napíšeš, co je tvojí tajnou zbraní při ošetření a především zklidnění tvého prcka při drobných odřeninách. Nezapomeň zmínit i jeho věk, případně se pochval fotkou 🙂 

    Čas na zapojení máš do neděle 30.4. a během týdne vybereme 25 maminek, které potěšíme a oslovíme interní poštou.

    Těšíme se na komentáře a budeme držet všem palce.

    konik_testuje