konik_testuje
    16. říj 2023    Čtené 1424x

    Zkušenosti s japonskými plenkami Moony

    Asi se shodneme na tom, že každý rodič chce pro své dítě jen to nejlepší. Pečlivě vybíráme všechny kousky dětské výbavičky, abychom děťátku i sobě zabezpečili potřebný komfort. Svědomitě hledáme ten nejlepší kočárek, první kousky šatníku či vhodnou kosmetiku. Rodiče by však neměli zapomínat na obezřetnost při výběru plenek, které mohou zásadně ovlivnit pohodlí, spokojenost a zdraví miminka. Plenková dermatitida je často první zdravotní problém, který musí novopečení rodiče řešit. Léčba je naštěstí poměrně rychlá a účinná, ale určitě je mnohem jednodušší jim předcházet. Základním preventivním opatřením je výběr plenek, které jsou vhodné pro citlivou pokožku dětí. A vy budete mít nyní možnost takové testovat!

    Co budeme testovat

    Plenky Moony jsou exkluzivní hypoalergenní jednorázové pleny z Japonska z prémiových materiálů pro miminka. Na evropském trhu jsou dostupné více než pět let.

    Moony používá materiály s nejvyšší úrovní bezpečnosti na světě. Jsou tenké a 100% prodyšné. Neobsahují ropné produkty, parfemaci, latex ani syntetická barviva. Plenky byly přizpůsobeny anatomii miminka, přizpůsobí se trojrozměrně v oblasti stehen, bříška a celé funkční části, přičemž netlačí a jsou vhodné pro citlivou pokožku. Přiléhavé fit lemy pleny se přizpůsobí samy a není třeba je upravovat, takže se nemusíte obávat přetečení. Moony jsou vyrobeny tak, aby dokonale přiléhaly kolem miminka a poskytly mu nejvyšší komfort. Materiály jsou certifikovány a splňují přísná kritéria z pohledu neškodnosti vůči pokožce dítěte.

    Jsou vhodné pro citlivou pokožku a to díky obsahu přírodních olejů a ideálnímu pH. Složení vnitřního povrchu pleny zahrnuje tři druhy přírodních olejů v optimálním poměru, které působí protizánětlivě a chrání pokožku před vysušením. Mimořádně rychlá absorpce zabezpečí novorozenci ochranu pokožky, ideální pH a pohodlí.

    Dle potřeb a věku děťátka si můžete vybrat z více variant japonských plenek Moony. Plenky Moony Air Fit svou jemností a lehkostí připomínají bavlnu.

    null

    Prémiové pleny Moony NATURAL jsou zástupcem nejvyšší řady z produktů Moony a vnitřní povrch plenky, který přichází do kontaktu s pokožkou, organickou bavlnu skutečně obsahuje.

    null

    Dětské kalhotky Moony Air Fit jsou velmi jemné, tenké a přitom stále účinné. Praktické na léto a výborné pro aktivní a neposedné dětičky.

    null

    Když vaše děťátko nepotřebuje plenky během dne, je čas na noční kalhotkové pleny Moony, které udrží vaše děťátko a postel suchou celou noc. Plenka má schopnost absorbovat až 1 láhev!

    null

    Koho hledáme

    Na testování hledáme 5 dětiček a jejich maminek, kterým záleží na nejvyšší kvalitě produktů pro jejich děti. Hledáme maminky, které jsou kreativní a rády se o výsledky testování podělí s námi na Modrém koníku.

    Jak se zapojit

    Zapojení je velmi jednoduché. Stačí, když v komentáři pod tímto článkem napíšete, jak dlouho trvalo, než jste pro své děťátko našli plenky, které mu vyhovují. Zapojit se mohou jako maminky nejmenších miminek s hmotností od 4 kilogramů až po maminky starších dětiček s hmotností do 14 kilogramů. Proto nezapomeňte nejen představit malého testera, ale i napsat jeho aktuální váhu, abychom vám mohli poslat plenky, které mu sednou. Klidně připojte i fotografie vašich malých pokladů.

    Čas na komentování máte do neděle 29.10.2023. Následně vybereme 5 maminek a oslovíme je interní poštou.

    Těšíme se na vaše komentáře!

    konik_testuje

    #test_moony