kristyneckaa27
    29. kvě 2022    Čtené 38x

    Testování NUK lahvičky a dudlíků

    Štěpánek testoval antikolikovou lahvičku a dudlíky Den/Noc od NUK.

    Pár dnů zpátky u nás zazvonil kurýr. Předal nám krabičku, kde byl odesílatel Modrý Koník. Štěpovi se rozzářila modrá očka, protože tušil, že tam bude něco pro něj. 😀 V balíčku jsme objevili antikolikovou lahev s měřením teploty a dva dudlíky na den a noc. Po vyvaření lahvičky a dudliků jsme se ihned pustili do testování. Měla jsem obavu, aby Štěpa přijmul jinou lahvičku. Naštěstí ji přijal hned a už spokojeně pil mléčko. Dudlíky testoval také hned a přijal je stejně dobře jako lahvičku. 

    ANTIKOLIKOVÁ LÁHEV S MĚŘENÍM TEPLOTY

    U lahvičky nemám co vytknout. Štěpánkovi krásně sedí a měření teploty je naprostá paráda. Hlavně jsme využili na svatbě, kdy si servírky nebyli jisté teplotou. Naštěstí jen koukly a věděly jestli je to pro Štěpánka ideální teplota. Celkově ukazatel teploty oceňuji a bude se hodit ať na návštěvě nebo třeba pro babičku. Štěpánek i já jsme si lahvičku moc oblíbili. 

    DUDLÍKY DEN A NOC 

    Rozdělení dudliků na noc a den je paráda! Přes den jsme využívali denní, který si Štěpánek hned oblíbil. Večer na nás v postýlce čekal dudlík na noc. U nočního dudlíku velice oceňuji, že si nemusím rozsvítit světlo a hledat dudlík. Takhle jen kouknu, odrhnu dečku a dudlík na mě svítí. S dudlíky jsme moc spokojení a přijde mi, že Štěpánkovi nejvíce pasují, takže další dudlíky pořídíme už jen od NUK. 

    S produkty NUK jsme byli nadmíru spokojení a rozhodně produkty z testování nebudou poslední, co budeme mít doma.

    Moc děkujeme Modrému koníku za příležitost testovat lahvičku a dudlíky. Díky testování jsme našli naše TOP dudlíky, lahvička nám přijde nejlepší ze všech 3, co jsme od narození vyzkoušeli. 

    Děkujeme ❤️

    #zkusenosti_produkty_NUK

    makika123
    29. kvě 2022    Čtené 46x

    Testování výrobků NUK

    Ráda bych vám představila lahvičku a dudlíky od společnosti NUK, které jsme testovali.

    Lahvička je skvělá v tom, že měří teplotu vody v láhvi. Pokud je moc teplá, ryska z modré barvy zesvětlá na bílou, což je skvělé především u nás pro tatínka, který krásně pozná jestli neohřál vodu moc. Pro mě zase v nočních hodinách, když usínám u přípravy mlékaLáhev mi řekne, jestli je vše v pořádku. 🙂 Dcera láhev přijala krásně, pije z ní rychle. Doteď jsme měli problém, že pila dlouho. Mohu říct, že rychlost pití se zlepšila a ona je spokojená.

    Teď k dudlíkům. Měli jsme dva - na den a noc. Ten noční je super v tom, že svítí. V noci tak nemusíte hledat, kde dudlík je, protože ho vidíte. Jen je potřeba ho přes den dát někam na světlo, aby nabral sílu na noc. Tvar dudlíků je super. Krásně vykrojený pod nosem a není veliký, což je další výhoda.

    #zkusenosti_produkty_NUK

    Probdělé noci, urputný pláč, svíjející se miminko a maminčina beznaděj. I tak mohou vypadat dny a noci s miminkem trpícím kolikou. A ta, bohužel, nedělá rozdíly a postihuje chlapečky i holčičky, kojená i nekojená miminka. Trpěly vaše děti také na dětskou koliku?

    A. Bohužel, mám tuto zkušenost u všech svých dětí.
    B. S kolikami jsme se setkali, ale ne u všech dětí.
    C. Žádné z mých dětí naštěstí koliky nemělo.

    Dětská lahvička NUK First Choice+ Anti-colic láhev s kontrolou teploty byla vyvinuta tak, aby zabránila polykání vzduchu při pití z lahvičky a následným projevům jako bolení bříška, prdíky a pláč. Zapojte se do testování a vyzkoušejte ji i vy: https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/zkusenosti-s-vyrobky-nuk-s1jvw0/
    #test_nuk2

    konik_testuje
    2. kvě 2022    Čtené 1215x

    Zkušenosti s výrobky NUK

    Každým porodem začíná bouřlivé období plné změn a každý den rodičovství přináší nové a nové výzvy. A také každé miminko je jedinečné, má své jedinečné potřeby, a právě na to NUK myslí již více než 60 let. Ve spolupráci s odborníky vyvíjí a vyrábí dudlíky a lahvičky, které přispívají ke spokojeným chvílím plných radosti a usnadňují rodičům každodenní péči o jejich malá zlatíčka. NUK se učí od odborníků i přírody porozumět životu. Nyní vám nabízíme možnost zúčastnit se testování produktů NUK a ověřit si na vlastní kůži jejich kvalitu.

    Co budeme testovat

    Kombinovaná sada se dvěma silikonovými dudlíky NUK Star Den & Noc3 je novinkou mezi dudlíky NUK. Jeden z nich je noční verze s efektem světélkování ve tmě (lépe se v noci hledá) s opakovaně použitelnou krabičkou bez obsahu BPA.

    Dudlík NUK Star uklidňuje jako žádný jiný. Můžete se na něj spolehnout. Není to skvělé mít něco, na co se můžete vždy spolehnout? A to je přesně dudlík NUK Star. Devadesát dva procent kojících maminek oceňuje, že je šetrný ke kojení. Dudlík doporučuje 100 % ortodontistů právě pro jeho tvar, který je vhodný pro správný vývoj čelisti.

    NUK First Choice+ Anti-colic láhev s kontrolou teploty3 je odpovědí na vaše obavy z koliky. Polykání vzduchu během krmení je hlavní příčinou typických příznaků koliky, jako jsou prdíky, křeče v bříšku a neustálý pláč. Lahvička NUK Anti-Colic byla vyvinuta s cílem předejít polykání vzduchu během krmení. Kojenecká láhev NUK First Choice+ s kontrolou teploty rychle ukáže, kdy má obsah tu správnou teplotu. Zabudovaný indikátor kontroly teploty změní barvu, pokud je obsah láhve příliš horký.

    Koho hledáme

    Jsi maminka děťátka do 6 měsíců? Jsi společenská a komunikativní? Aktivní životní styl je tvou životní filozofii? Jsi ochotná se s námi na Modrém koníku podělit o své zkušenosti s výrobky NUK? Baví tě psaní a focení? Tak hledáme právě tebe!

    Jak se zapojit

    Pokud bys ráda testovala balíček produktů NUK, napiš nám do komentáře pod článek, jestli už se značkou NUK máš zkušenost a také jestli tvé miminko vyžaduje dudlík k uklidnění. Můžeš přidat i fotku svého drobečka anebo produktů NUK, které máte doma. Svůj komentář můžeš přidat do 8.5.2022. Vybrané uživatelky budeme následně kontaktovat v soukromé zprávě.

    Těšíme se na vaše komentáře! 🙂

    konik_testuje

    Dudlík. Ano, nebo ne? Kontroverzní téma, které má na všech frontách své bojovníky. Pro mnoho maminek je ale nepostradatelným pomocníkem, díky kterému jsou jejich dny s miminkem klidnější, méně náročné a spousta úkonů jde prostě díky dudlíku udělat snáz. Ke které skupině maminek se řadíte vy?

    A. Moje děti nikdy dudlík neměly, ani mít nebudou.
    B. Dudlík používáme, nicméně, nemyslím si, že je nezbytností, bez které se nelze obejít.
    C. Na dudlík nedám dopustit, je pro mě užitečným pomocníkem.

    V případě, že se řadíte do skupiny maminek, které dudlíky nezatracují, určitě zbystřete pozornost, protože pro vás chystáme testování výrobků značky NUK, ve kterém prostor dostanou i dudlíky.

    #test_nuk2