#uchylkyvsednihodne Každý den, každou hodinu, každou volnou sekundu musím vzít svůj telefon do ruky abych mohla vyfotit to moje štěstíčko, které mi spinká v postýlce krásných #7m já tu svojí krásnou holčičku miluju <3 miluju její úsměv, když je mi nejhůř.. ona ví prostě jak na maminku a za to svojí krásné dcerušce děkuju. 🙂 🙂 🙂 🙂

    (3 fotky)

    Holka z paneláku se neztratí..aneb petržel pěstěná na lžíci vody😀! #zahradnickeokenko #uchylkyvsednihodne #vtip #demence #inspirace ..chtěla jsem označit i femibion,pač v těch listech je určitě hodně kyseliny listové,ale nechci mu dělat konkurenci..😀 😀!!!

    #uchylkyvsednihodne Za prvé nesnáším přenášení peřin z obýváku do ložnice a zpět. Peřinu na gauč za mě vždycky musí nosit moje drahá polovička. Za druhé, z čehož můj drahý kvete, nechávám v balení salámu vždycky poslední kolečko. A nedokážu se to odnaučit. A konečně za třetí: Stříhám z kalhotek ihned po zakoupení cedulku, i z kalhot a pod. Naprosto mě odrovná, když nějaké lady koukají z kalhot tanga s parádní cenovkou, popisem složení atd. To mám vždycky sto chutí zatáhnout za ty tanga a vytáhnout je dotyčné až k lopatkám :DDD (zvláště když s cedulkou leze ven dotyčné i půlka zadnice :D )