isoldaeva
    11. pro 2015    Čtené 630x

    Naše vánoční příběhy - modrokoníkovská soutěž

    Čas adventu a Vánoc sebou přináší uvědomění opravdových hodnot. Vyzývá nás k zamyšlení, co je to ryzost života. Například víme, co je to láska, avšak otázkou je, jak ji dokážeme projevovat ostatním?  Jak milujeme. Víme, že je důležité odpouštět. Dokážeme to?

    A Vánoce jsou ročním mezníkem, který nás vrací zpět k původnímu bohatství. Lásce, naději, radosti, zdraví, spokojenosti. K tomu, co nasytí skutečný smysl života.

    A tak pojďme sdílet tuto sílu Vánoc našemi příběhy.

    • Napište vlastní příběh, který se odehrál nebo stále odehrává během adventu nebo vánočních svátků. Může být veselý, poučný. Radostný nebo k zamyšlení. Napište o tom, co život skutečně přinesl. Můžete také popsat, jakým způsobem trávíte čas během Vánoc nebo jak tradičně prožíváte chvíle Štědrého dne.
    • Svůj příběh napiště jako článek a označte ho #vanocnipribeh
    • 21.12. 2015 vybereme 3 nejzajímavější články s příběhy a autorům zašleme vánoční dárky od Modrého koníka. (Máte se na co těšit, dárky budou pestré 🙂 )

    Těším se na vaše příběhy a přeji nádhernou atmosféru adventu.

    Isolda

    #vanocnipribeh
    Ja osobne sem vanoce nikdy nemela moc rada,rodina rozpadla,kazdy jinde,kazdy svuj program a ja jako 16 ti leta pubertacka se musim doprosovat o to,aby si na me nekdo udelal cas,abysme se aspon jeden den videli tak nejak pohromade:-/premlouvani bratru at prijedou a podobne...no za me silenost a slz jak maku☹to se ale zmenilo,kdyz sem poznala sveho pritele,na vanoce probehla 1.pusa,od nej sem dostala 1. Darek tesne po pulnoci na 24.,konecne nekomu nedela priblem byt se mnou🙂bylo mi krasne a je mi krasne porad,v jeho rodine je to skvele..prvni 3 roky probehly tak,ze sme si dalk doma veceri sami,dali si navzajem darky a pote prejeli k jeho mamince,kde se schazi zbytek rodiny a je to proste jine...vaichni se radi vidi(i mimo vanoce samozrejme),panuje tam pohoda a stesti!!sem s nima fakt rada!!a minuly rok???to uz s nami byla nase mala princezna🙂ona byla tim nejvzacnejsǐ dareckrm a stale je a uz navzdy bude!!!loni to moc nevnimala,ale letos??moc se tesim jak se ji tozzari ocicka az uvidi stromek a pod nim tu kupu zbytecnych darku,ktere nikdo z nas nepotrebuje😀co si budeme povidat,vanoce nejsou o darcich,aspon ne pro me...ja chci jen byt se svoji rodinou,ikdyby sme na sebe meli jen tupe koukat,pro me je rodina to nejcennejsi:-*takze jestli je nekdo smutny,ze nema dostatek penez na poradne darky...nebudte o tom to neni!!!je to o necem daleko drazsǐ nez vsechny penize sveta...