icon

Alopecie. Máte zkušenost?

veruka
26. led 2020

Máte prosím někdo zkušenost?Díky za každou radu!

hojda
•
26. led 2020

Babičce kožařka doporučila Revalid sérum, zkouší zatím měsíc a výsledek prý za 2 až 3 mějsíce.

lucitka91
•
26. led 2020

Sestra od dětství jezdila na ozařování. Měla občas místo na hlavě kde vlasy nerostly. Pak se vše nějak samo dalo do pořádku okolo 23 a vlasy komplet dorostly. Potom otěhotněla a o vlasy opět přišla. Teď už 10 let nosí paruku a přestalo místy růst obočí i řasy. Nepomáhají žádné přípravky 😏

ovecky
•
26. led 2020

Já jsem měla z nervů, na střední. Maličko se mi to občas ještě vrací, vždycky mi stačí použít spreje na růst vlasů Ducray. Už jsem to tu doporučovala milionkrát, ale když mi bylo 18 a měla jsem vlasy jen na půlce hlavy, byla jsem opravdu ráda, když mi to doktor poradil. Jinak mi nikdy na žádné zdravotní příčiny nepřišli. Ještě beru Biosil.

tynka9
•
26. led 2020

Manžel měl kdysi holé kolečko ve vousech, ve finále asi 4 cm v průměru. Kožní vyzkoušela, co mohla (kortikoidy, antimykotika....). Nezabralo nic. Primář z kožního říkal, že to může být i projev zánětu kdekoliv v těle a obtížně se příčina hledá. U něj pomohlo vytržení osmičky, brzy potom vousy opět dorostly a od te doby není problém.

katjja123
•
26. led 2020

Já jsem taky prodělala alopecii. Mela jsem velká kolečka na hlavě, naštěstí to šlo dobře schovat v copanku. Musela jsem obehat kolečko vyšetření od oční, gyndu atd. aby se zjistila nejaka chyba. U me to byl taky zanet a to krcnich mandli. Musela jsem ma odstraneni mandlí a po operaci mi vlasy začaly opět růst, je to už pár let a zatím se alopecie nevrátila. Říká se, že tělo tímto dává najevo, že je někde v těle problém.

rosalline
•
27. led 2020

Existuje klinika Zlatý vlas v Praze... viděla jsem velký úspěch u paní, co přišla o vlasy