8 let antikoncepce a hned těhotná. Zažila to některá?
Ahoj holky. Je tady některá z vás, která vysadila po několika letech HA a hned 1.měsíc otěhotněla?
Je to vůbec možné?
Je to vůbec možné?
Jo jsem za tu práci fakt strašně vděčná. Tento týden je to pohoda, protože ředitel jel na týden na hory, ale
jinak je to "fičák" 🙂 , ale to mi vůbec nevadí. Nemám ráda, když se mi to v práci vleče. Představ si 4roky
jsem pracovala ve fabrice rukama, ale jelikož mám vystudovaný management, tak jsem chtěla dělat administrativu.
Vůbec jsem nemohla nic sehnat, tak už jsem to vzdala. 5. května jsme se vzali a už počítali s tím, že "na to" hupsnem a na svatební cestě v Egyptě jsem potkala holku, která bydlí asi 10km ode mně(ale nikdy jsme se nevidělil) a ona mi řekla, že to místo sekretářky pouští. Mazec, že? Tak jsem šla na pohovor a od září dělám ředitelovi asistentku. 🙂
jinak je to "fičák" 🙂 , ale to mi vůbec nevadí. Nemám ráda, když se mi to v práci vleče. Představ si 4roky
jsem pracovala ve fabrice rukama, ale jelikož mám vystudovaný management, tak jsem chtěla dělat administrativu.
Vůbec jsem nemohla nic sehnat, tak už jsem to vzdala. 5. května jsme se vzali a už počítali s tím, že "na to" hupsnem a na svatební cestě v Egyptě jsem potkala holku, která bydlí asi 10km ode mně(ale nikdy jsme se nevidělil) a ona mi řekla, že to místo sekretářky pouští. Mazec, že? Tak jsem šla na pohovor a od září dělám ředitelovi asistentku. 🙂
Tý jo,dobrá náhoda.To se jen tak nevidí.Jo jo to je fakt že když se to vleče je to na prd.Taky to nemám ráda.Já pracovala v krámě, i když jsem pár hodin denně dělala faktury stejně jsem domů chodila vyřízená.Kolikrát jsem neviděla už ani zprávy.Jejda 5.5.má moje mamina narozky.Je to hezké datum
ahoj holky, jsem tady, dokud mne nenachyta sef 🙂 kratosko, kolikateho mas narozky? ja 30/6
Zatim se nedeje noveho nic, jenom mne cas od casu boli to bricho. Je to fakt divne, protoze boli treba rano, pak nic a pak zase odpoledne a jsou to takove divne tlaky... Snazim se na nic nemyslet, ale je to tezke.... Pekne odpoledne, K.
Zatim se nedeje noveho nic, jenom mne cas od casu boli to bricho. Je to fakt divne, protoze boli treba rano, pak nic a pak zase odpoledne a jsou to takove divne tlaky... Snazim se na nic nemyslet, ale je to tezke.... Pekne odpoledne, K.
Nelinecek: ahoj, já jsem taky ze Zlína, teda ze Slušovic. Čekám menses taky od 10-13.března.
Nelinecek: já už od začátku září. První 3 měsíce jsem byla na nervy, že se nedaří, teď už to beru s klidnou hlavou. Do 1 roku ještě čas... 🙂 Teď v březnu mám jít na preventivku, a uvidíme. Z kama přesně jsi?
Začni psát odpověď...

Odešli
Tebe to podbříško bolelo které dny? Modlím, se abych měla taky takové štěstí, ale moc tomu nevěřím :-|