icon

Antikoncepce a těhotenství. Zkušenosti? Dá se otěhotnět?

martinececka
11. dub 2021

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat začala jsem brát antikoncepci po 4 prášků jsem měla nechraneny styk s tím že se do mě přítel udělal, všude bylo psané na internetu že s antikoncepci jsem chráněni již první den kdy si ten prášek vezmu v první den menstrauci což jsem to tak začala brát... teď už budu mít platičko dobrane mám poslední prášek na dnešek.. už víc jak týden mám takový mírně pobolivani podbriskem jakoby bych měla dostat měsičky a chodím pořád na malou.. mám strach a dívny pocit jestli třeba můžu být těhotná.. chci se jen zeptat jestli některá z vás užívala antikoncepci a za jak dlouho ji to účinkoval popřípadě jestli se da i tak otěhotnět beru Lindinitte 20.. Děkuji za odpovědi

Strana
z2
tasimia
3. srp 2022

@julia00 co myslíš?

julia00
4. srp 2022

@tasimia ms trvala len 3 dni ale tak myslím že tehotenstvo môžem vylúčiť aj napriek krátkej menštruácii

tasimia
5. srp 2022

@julia00 zřejmě.

julia00
9. srp 2022

@tasimia test som skúšala robiť aj včera pre moju istotu a negatívny. Čiže už na to kašlem. Test by to už asi ukazal keďže už sú to 3 týždne od úplne posledného "nechráneneho" styku

tasimia
9. srp 2022

@julia00 přesně tak.

julia00
22. srp 2022

@tasimia stále mi to nedá, minule som našla diskusii kde si napísala, že si mala pozitívny test nakoniec až v 9 týždni. Teraz sa normálne bojím, že aj ja mám zatiaľ falošné negatívne testy

tasimia
22. srp 2022

@julia00 no a kdybych si udělala další od jiné značky, tak může mohl už pozitivně, to nemůžeš tak brát. Ja jsem nebrala antikoncepci, ani jsme se nechránili. Měla jsem byt neplodná dá se říct.. ty beres antinu.

susmevem
22. srp 2022

@julia00 .... holka, ty jsi děsnej plašan. Vždyť jsme ti už u tvojí fotky testu psaly, že je zcela negativní. Už se v tom přestaň babrat a přestaň na to myslet, takhle tě z toho za chvilku klepne...🙂

julia00
23. srp 2022

@tasimia áno je možné že iný by mohol byť pozitívny
@susmevem tak ja stresujem vždy takže to potom tak vyzerá. Musím naozaj počkať do ms

julia00
25. srp 2022

@tasimia ja skúšam rôzne testy a nič. Ms ma prísť čoskoro ale znova mi je zle, dúfam že to je len psychika

tasimia
25. srp 2022

@julia00 já myslím, že už úplně blázníš..

julia00
25. srp 2022

@tasimia áno to viem, teraz musím vysadiť antikoncepciu. Minulý mesiac som nedobrala posledné 2 tabletky pred pauzou pretože som ich stratila a tak prišla ms skôr. Teraz ich musím vysadiť lebo mi vyšli zle pečeňové testy.

Strana
z2