icon

Antikoncepce Evra náplast, máte zkušenost?

betem
23. říj 2017

Zdravím ;) můžete mi říct, jaké máte někdo zkušenosti s antikoncepci EVRA? Máme 2 děti a další fakt nechceme. Dáváme pozor, ale chci být ještě víc chranena. Doktor mi poradil tuto antikoncepci. Napište mi prosím vaše zkušenosti. Děkuji moc. Betty

Strana
z2
ester08
16. led 2021

@beabb Ahojda měla bych zájem koupit Evru děkuji

janedv
20. kvě 2021

zeny, jestli nektera chcete, zbyly mi 3 naplasti, daruji, nemam pro ne uziti. Prestala jsem uzivat.

anicka1122
2. čer 2021

Dobrý den,před týdnem jsem zahájila nošení Evra antikoncepční náplasti, bohužel nemohu v příbalovém letáku vyčíst, jak moc může být náplast odlepena, aby se zachoval její účinek. Bohužel jsem zvolila špatné místo nalepení a náplast se mi zachytila o kalhoty a nechala na sobě drobné nitky v horní části. Zbytek drží stále dobře, ale hořejší část se občas trochu odlupuje zhruba 1 cm po celé délce. Myslíte, že je účinek snížen? Dnes jsem nalepila novou (sem výměny) kdy budu opět plné chráněna? Musím počkat až do příštího měsíce, až se obnoví celý cyklus 3. náplasti? Děkuji za odpovědi a přeji hezký den 🙂

uzivatelkapetra
2. čer 2021

@anicka1122 myslím že je to v pohodě

anicka1122
2. čer 2021

@uzivatelkapetra Děkuji za zpětnou vazbu 🙂 Radši jsem i volala své doktorce (pořád k tomu nemam tu 100% důvěru, jak je to nové 😀) a sestra také říkala, že by to vadit nemělo, tak snad 🙂

uzivatelkapetra
2. čer 2021

@anicka1122 taky se mi tam sbírával bordel, lepila jsem jen na zadek a střídala půlky ať to pokud možno nejde nikde vidět 🙂

anicka1122
2. čer 2021

@uzivatelkapetra a drželo to tam dobře? 🙂 Čeká mě dovolená s krosnou na zadech, takže ramena ani břicho nepřipadá v úvahu. Ten zadek by mohl být dobrý a lepite v horní části jako spíše pod bedry? 🙂

anicka1122
2. čer 2021

Případně nevadí, že pokaždé zkousim úplně jiné místo? Měla jsem břicho, dneska rameno a příště zkusím ty hýždě, musím najít pro mě nejlepší mistecko 😀ale tak uvolňuje se to pořád stejně do krve ne 🙂

uzivatelkapetra
2. čer 2021

@anicka1122 už pár let nelepím 🙂
Ale dávala jsem tak, aby byla přikrytá spodním prádlem, aby na ní neležel okraj prádla právě kvůli tomu, ať se to nešoupe

janedv
2. čer 2021

@anicka1122 ano, t3n bordel kolem okraju je vopruz. Ale nema vliv, vyzkouseno 11 let 🙂 ja lepila obvykle na vnitrni stranu paze. Hyzde - na zadni stranu nekdy. Na predni je to vazne neesteticke, ten cerny okraj kdyz jsem byla svlecena. Ja to jeste lepila dozadu jako kdyby na siji - kdyz si sahnes dozadu na krk, tak na jednu nebo druhou stranu. Ale to je dost videt, tak spis v zime v dobe rolaku. Na leto fakt ta vnitrno strana paze

drep
2. čer 2021

@uzivatelkapetra já taky tak, víceméně zevní horní kvadrant, tak co se píchají injekce, vždycky byla trochu olezlá a malinko odlepená, ale nikdy mi nespadla a neselhala. Jiná místa mi vadila, na rukou i lopatkách hrozně táhla (mám docela náročnou práci a dost sportuju)

anicka1122
3. čer 2021

A jak to máte s vedlejšími účinky? Beru ji přes týden a celý týden mi je blbě od žaludku, mám nafouklé břicho a večer si přijdu ,,rozezranejsi". Doufám, že je to jen shoda nahod a vše se srovná. Nerada bych přibrala 10 kilo kvůli antikoncepci 🙄😀

kyspanek
22. čer 2021

Holky, kdo by potřeboval, mám Ayreen 2mg krom 9 tablet kompletní krabičku teď novou, napište zprávu, kdo má zájem

jahudka43
21. srp 2021

@janedv dobrý den máte ještě náplasti? 🙂

ellen1122
29. lis 2023

Ahoj, já se chtěla zeptat, jak jste to měly s váhou? Četla jsem, že s váhou vyšší, než 90kg se snižuje účinnost. Máte někdo zkušenosti, i když jste větší?

Strana
z2