Antikoncepce Sayana, máte zkušenost?

marketicka
10. bře 2013

ahoj holky chtela jsem se zeptat, mate nektera zkusenost se sayanou.Jde mi presne o to jak dlouho po vysazeni injekce jste opet dostavila menstruace a za jak dlouho se Vam popr.podarilo otehotnet?predem dekuji za kazdy nazor.

rosnicka99
11. bře 2014

Ahoj. Sayanu jsem měla asi 1 až 1,5 roku. Nesměla jsem brát pilulky. Zřejmě bych ji doporučila těm, kdo neplánuje dítě. Já jsem ji vysadila kvůli tomu, že jsem nekontrolovatelně přibrala a v místech vpichu se mi dělaly dolíky, které se stále zvětšují. Také jsem se cítila jako bych měla nějakou dušnost. Již mám 2 děti, takže další děti neplánuji, tak ti moc neporadím. Ale ještě po 4 měsících po vysazení jsem nezačala menstruovat. TAKŽE PRO VŠECHNY CO TO ČTOU, KDO CHCE DÍTĚ TAK SAYANU NE!!!!!!!

lucie36
11. bře 2014

Ahojky, já měla Sayanu po prvním porodu, užívala jsem asi půl roku a pak vysadila, chtěli jsem další mimi a počítali jsme s tím, že po Sayaně to bude trvat. Menses nepravidelný se objevil po třech měsících a pravidelný asi po dalším půl roce. Otěhotněla jsem rok od té doby, co se objevila první nepravidelná menses, takže asi rok a čtvrt od vysazení. Jinak ty dolíčky se mi po Sayaně taky dělali.