Děložním tělísko Gynefix. Máte zkušenost?
Ahoj všem chtěla bych se poradit ohledně Gynefix (děložní tělísko) je mi 17 a do teďjsem brala antikoncepci Jagee ale nevyhovuje mi cítím se stale v depresích ma šílené chutě hrozně jsem přibrala a hormony a emoce mi lítají všude tak jsme s přítelem přemýšleli o děložním tělísku ale co jsem se okolí ptala tak každý mi říka něco jineho tak nása napadlo děložní tělísko začala jsem si hledat o tom co to vlastně je a jak to funguje a jeste jedna věc ja už hlavně nechci brát nic hormonálního a přítel se bojí kondomů že prasknou tak jsem začala prostě hledat a ptát se lídí ale pravě že mi každý říka uplně neco jiného volala jsem i svojí gynekoložce ale řekla mi že u mladých holek se to moc často neděla a že z tojo jsou záněty a hlavně že po tom nebudu moc otěhotnět tak jsem hledala a našla jsem ten Gynefix ale prostě jsem zmatená nevím co mam delat a hlavně se bojim proto jsem nasla tuhle stranku s tim ze jsem cetla (sice z roku 2016) docela dobré ohlasi tak chci poprosit o pomoc ženam které mají s tím nějaké zkušenosti děkuju
Asi bych s gynekologem probrala možnosti, jsou i náplasti nebo injekce, spíš co by bylo vhodné. Přece jen si opravdu mladá, tělísko si většinou dávají ženy po dětech když nechtějí už otěhotnět, a nechtějí brát tabletky....
@skyaferrari dneska jsou tělíska i pro mladé dívky které ještě nemají děti jsou nehormonalni,nebo hormonální vše by ti měl říct lékař každá HA může sednout a nemusí každá žena ,holka to musí vyzkoušet ja třeba od druhého porodu měla nehormonalni tělíska 2 s za mě super ale jak se říká 100 žen 100 zkusenosti a vliv na těhotenství to má stejné jako když bereš prášky ...

Já bych si ho na tvém místě nedávala. Doktorka má pravdu, opravdu to není u tak mladé dívky běžné. A co se týče toho, že se tvůj přítel bojí, že kondom praskne – žádná antikoncepce není stoprocentní. 🙉