Globule Pharmatex: Bolí mě břicho a krvácím. Co dělat?
Ahoj holky ty globule už užívám 14 dní, třeba 4 dny a pak přítel je na 4 dny zase pryč.. dodrželi jsme to mytí před žádné mýdlo, ani mýdlo po, ale po sexu jsem se vždy proste šla umyt (vodou) ale musela jsem se trosku vyplachnout po něm ( když to do mě dal) nevím jak to popsat.. asi teď cca 4 dny mě bolí bricho a poslední dva sexy jsem začala lehce krvacet, teď jsem to dokonce dostala ale lehce…
Jsem po porodu 2 roky, ms jsem měla první před mesicem, tak nevím zda to teď blbne nebo je to těmi čípky nebo snad ne nějaké uhnizdovani, to by mě asi odvezlo, přítel mimi chce já ne, takže nevím 😀😔😔
Ale pokud ti teprve nabíhá cyklus, tak to "blbnutí" spíš bude tím, teď to bude asi takové všelijaké a nepravidelné (tak jako to po porodu, kojení, vysazení HA atd) bývá... A nebo taky mohl zapracovat stres
@jako_mala_holka děkuji moc za odpověd.. boze já už ani nevím po jak dlouhé době dělají testy nic😀
Píšou, ze jsou účinnější než kondom, tak si říkám, ze by to mohlo byt dobrý.. chci HA ale hormonální, ale ještě kojim.. tak proto jsem vzala tyto cipky 😭
Já nemám zkušenost, ale Mudr taky tvrdil, že je to účinnější než kondom.
Je HA pro kojící mamini je hormonální tělísko atd ...je výběr jinak je možný že nabíhá cyklus Ms atd kolem
Mě zase gynekoložka varovala, že k prahmatexu by používala jeste další způsob ochrany. Překvapilo mě to, protože ho považuji za spolehlivý. Mě fungoval krásne, ale striktně jsem dodržovala to nemyti před a po. Jinak tedy krvácení při sexu u mě s nejvyšší pravděpodobností byl příznak těhotenství. Ale může to být leccim.
@biciklissie My právě spolu spali a vše v pohodě a teď poslední 2 sexy jsem lehce zakrvácela a teď to ještě lehce mám a bolí mě spodek..
ve čtvrtek jdu raději na gyndu 😊
Používala jsem 10 let a spokojenost. Otěhotněla jsem vždycky plánovaně. Do budoucna se k nim vrátím.
@astracreek Tak super, děkuji 😇

To je těžko říct, asi nezbývá než počkat a udělat si test... Já osobně v pharmatex moc důvěry nemám, krátce jsem ho používala, ale celkově mi nevyhovoval, tehdy jsme děti ještě neměli a kdyby se stalo, tak by to až tak nevadilo, ale pokud bych opravdu v žádném případě nechtěla (třeba příští rok po druhém dítěti), tak bych ho nepoužívala, případně jen jako doplněk k jiné antikoncepci