icon

Jak jste to měly s menstruací po vysazení antikoncepce?

kesinka89
27. kvě 2016

Zdravíčko ženy 🙂
Chtěla jsem se zeptat jak jste to měly s menstruací po vysazení antiko? 15. Dubna jsem měla poslední prášek, pak za tři dny jsem to dostala (18.4.) a teď jsem to čekala 16.5. ale už má týden a půl zpoždění. Měly jste to podobně? Děkuji moc 🙂

misina01
•
27. kvě 2016

Já vysadila 28.2. MS jsem dostala 3.5. a pak už ne. 3.5.jsem byla na injekci agolutinu, aby se mi vůbec spustila... 😐 takže srovnávání cyklu asi nebude v mém případě nic lehkého 🙂 každopádně týden a půl je ještě ok 🙂 rozházené hormony.

andreaandrejka
•
27. kvě 2016

@kesinka89 Je to úplně normální. Někdy trvá nějakou dobu,než se cyklus srovná. Pokud máš zpoždění, udělej test, když bude negativní, dojdi na vyvolávačku, nebo prostě čekej.

luj89
•
27. kvě 2016

Ahoj, je to naprosto normální. Já neberu HAK od začátku roku a cykly byly: 34, 15, 35, 44. Na vyvolávačku jsem nikdy nešla, nechci do sebe cpát zase nějaký umělý hormony (kvůli tomu jsem antikoncepci nevysazovala...). Vždycky jsem si říkala, že bych to s Dr. řešila až po 2. vynechané MS (2x28 dní cyklu). Piju kontryhelový a řebříčkový čaj. Dobrý je prý i gynex, teď jsem narazila na obdobu - ženské kapky od grešíka.

no_title
•
27. kvě 2016

já to po vysazení nedostala vůbec. 50. DC jsem se už naštvala a šla na vyvolávačku. Cyklus přirozeně nemám vůbec, ale u mě je prokázaný hormonální problém ještě před užívám HA.

misina01
•
27. kvě 2016

Já jinak taky piju kontryhel a kapu kapky 🙂 teď zkusím další bylinky na srovnání 🙂

kesinka89
autor
•
28. kvě 2016

Aha, tak to se mám na co těšit 😀 V pondělí jsem se objednala na gyndu na kontrolu po roce, a sestra mi akorát řekla, že když to do dvou týdnů nepřijde, mám si udělat test 😀 Tak mě to trochu vyděsilo 😀 Kontryhel jsem taky kdysi pila, aby mi nebylo tak blbě a zpravidelnil se mi cyklus, ale nic moc. A ty kapky asi taky zkusím 🙂 Tak vám moc děkuju 🙂