icon

Jaká je spolehlivost Pharmatexu a přerušované soulože?

nessik
19. črc 2015

Zdravím a ptám se, má někdo zkušenost s používáním pharmatexu a přerušovaného sexu v období ovulace, pokud se pharmatex zavádí podle návodu? Otěhotněl takto někdo? Zvažuji jakou antikoncepci, bohužel nemohu brát hormony, po tělísku jsem pořád krvácela a špinila, takže muselo ven a s kondomem mám špatné zkušenosti. Naopak velmi dobře ovládám symptotermální metodu a tudíž vím, kdy jsou "nebezpečné dny". Mám už dvě děti a třetí si nemohu už ze zdravotních důvodů dovolit. Ráda bych byla osobní zkušenost, zda někdo tuto formu antikoncepce v době ovulace používá a jestli je to vůbec spolehlivé?
Děkuji.

hancazivocich
•
19. črc 2015

@nessik - kolegyně si to nemůže vynachválit.. Já na to chci taky přejít..

hancazivocich
•
19. črc 2015

@nessik - jen se prý musí dodržet to, že se nesmí použít mýdlo..Ani u jednoho z vás

naxii
•
19. črc 2015

Fungovala jsem tak 5 let bez nehody, postupne jsme se pak zamerili na plodne dny a ted cekame miminko, po porodu bych rada Mirenu kterou jsem uz mela a byla spokojena.

zuzaaanka
•
19. črc 2015

My Pharmatex pouzivali rok bez nehody, ze zdr. duvodu nemohu uzivat HA a vse v pohode. V dobe ovulace navic prerus. souloz a bez problemu. Pak, kdyz jsme chteli, se nam prcek povedl hned 🙂 jen to chce si dat pozor na to mydlo u obou.

hancazivocich
•
19. črc 2015

@zuzaaanka - a když jsi ovulku neměla, tak normálně až do konce??

majkylove
•
19. črc 2015

taky ho chci teď zkusit,do hormonů už se mi nechce tak snad to bude opravdu fungovat 🙂

naxii
•
19. črc 2015

@majkylove funnguje.. Velice dobre ale prectete si pribalovy letak 🙂 pak je to spolehlive

escapee
•
19. črc 2015

my jsme ho používali přes dva roky a bez jediné nehody, nedodržovali jsme ani přerušovanou soulož, jen jsme byli opatrní na to mýdlo...

zuzaaanka
•
19. črc 2015

@hancazivocich jj, jasne, bez.problemu. Jen na dalsi kolo je potreba dat dalsi davku 🙂 jezte delaji cipky, ale ty m nesedely, prislo mi, ze tak nejak divne smrdej nebo co. Krem je pohoda.

nessik
autor
•
19. črc 2015

@naxii
@zuzaaanka
@escapee holky, moc děkuji za reakce, jak koukám, tak pozitivní 🙂

naxii
•
19. črc 2015

Holky ja mam jeste jeden krem, pouzila jsem z nej jednu davku, pokud by nekdo chtel... Juknu na spotrebu samo, me vyhovuji cipky.

radapokec
•
27. říj 2015

Holky jak dlouho pred stykem se muze zavest pharmatex? Chcem jit do virivky, tak bych treba chtela pul hodiny pred si zavest,nez odbihat to by neklaplo 🙂 myslite ze se to muze a ze virivka tedy voda nevadi pri pharmatexu? Dik

mamsepekne
•
23. lis 2015

Před 9 měsíci jsem přestala brát antikoncepci a začala s přítelem používat gel Pharmatex. Nejdříve jsme používali při každém styku, teď v období plodných dnů (plus vždy přerušovaně) a je to úplně v pohodě. Za mě bych ho mohla jedině doporučit. Navíc po aplikaci hned můžeš jít na věc :P.

raduzs
•
Odpověď byla odstraněná
•
lencak80
•
24. kvě 2016

chtěla jsem se zeptat, mám koupený gel ale ještě jsem ho nezkoušela. Jakou má hustotu a jestli třeba z pipky nevytíká. Chtěla bych ho používat hlavně během plodných dnů v kombinaci s přerušovanou souloží.