Otěhotněla jste některá hned po laparoskopii?

cuciii
7. únor 2015

Ahoj holky, mám strach z laparoskopie. Konečně semnou Dr. začal něco dělat a skoro po dvou letech snažení o mimi mě poslal na laparoskopii. Prý mám malé cystičky na vajecnikach a špatně položenou dělohu. Budou mi kontrolovat i průchodnost vejcovodů. I když jsem před Vánocema prodělala zamlklé těhu 4.tt,, myslíte že by mohlo být něco špatně?:( Zas si říkám, že kdybych neměla průchodné vejcovody, tak bych asi neotěhotněla vůbec..:( setkala jste se některá s tímto problémem ? a otěhotněla jste některá hned po laparce?

simdan
7. únor 2015

já po laparoskopii otěhotněla za 9měsíců,to mi bylo 20let...měla jsem tehdy cysty na vaječníku.

pavlavb
7. únor 2015

Ahoj, byla jsem na laparo loni v květnu, no a teď jsem v 8 měsíci. Takže to vypadá, že nám trvalo měsíc než jsem po zákroku otěhotněla. Ale já měla syndrom polycystických ovarií, proto nám to nešlo.

molia
14. únor 2015

V úterý mě laparoskopie čeká ( mám velký strach ) , ale vkládám do toho svou naději 😉 taky mě zajímá jak dlouho po zákroku jde otěhotnět. Zatím nemám potvrzené nějaké jiné zdravotní komplikace 🙂 což beru jako plus.

zdeenula
14. únor 2015

Já otěhotněla za 4 měsíce po laparoskopii. Řekla jsem si, že laparoskopie není nic proti ničemu a aspoň budu vědět na čem jsme..jestli má vůbec cenu se snažit přirozeně. Protože mě to dost trápilo, že to pořád nejde. No a nenašli u mě vůbec nic a pomohlo mi to v tom, že jsem začala věřit, že to půjde a že problém není ve mně.

baya66
14. únor 2015

Holky, já byla na laparoskopii spojené s revizí dělohy (zamlklý potrat v raném stádiu těhotenství, kdy si nebyli doktoři jistí, zda se nejedná o mimoděložní - proto i laparka) a otěhotněla jsem 3 měsíce po výkonu - ovšem nutno říct, že po jediné ms po tomto zákroku (mám od vysazení HA dost dlouhé cykly a po revizi jsem čekala na ms přes 8 týdnů a následující ovulace byla taky hoodně šoupnutá). Otěhotněla jsem vlastně hned první nechráněný cyklus. Takže myslím, že obecně to není problém. Mě více strašilo, jaká bude situace v děloze po revizi...