Otěhotnění bezprostředně po vysazení ha. Stalo se Vám?
Zdravím, zajímalo by mě, jestli jste některá otěhotněla po vysazení ha, ještě než přišla ms. Vysadila jsem ha, ale až zpětně mi došlo, že jsem během placebo tablet měla styk🤦♀️teď propadám panice.... Brala jsem mywy, druhý den placebo byl styk, teď to je 10 den, bolí mě celý spodek, ale ms nikde
ano, hned druhý měsíc po vysazení, bez menstruace, ale dopadlo to špatně- bylo to zamlklé, příště už bych počkala na menses, aby se srovnaly hladiny hormonů, neriskovala bych, i když není důkaz, že to bylo tím, že jsem nepočkala na menses. ..
Zdravím jsem těhotná asi 6 tydnu mám ale už tři děti otehotnela jsem neplánovaně a chci jít do práce, nevíte kde mohu jít na levnější miniinterupce nebo kde mohu zaplatit třeba až týden po zakroku? Dekuji
Pokud jsi behem placeba mela nechraneny styk a pote vysadila HA, muzes byt tehotna, dokonce je vysoka pravdepodobnost (ja jsem napr otehotnela po vysazeni ihned). Muzes mit ale stejne tak "jen" zmeneny cyklus po vysazeni. Udelej si test.
Dnes jsem test dělala, snehobily, tak doufám, že už by něco bylo v nejhorším vidět a můžu být v klidu
@te_reza PS vlastne pokud styk byl 2.den placeba, a pak jsi brala jeste 3 dny ciste tablety, tak do te doby by k oplodneni dojit nemelo (telo stale ceka, ze pak se zase zacne brat HA a hormony se srovnaji. Pokud jsi pak brat nezacla, mohla jsi ovulovat prave v den, kdy melo dojit k brani prvniho prasku po pauze. A od toho dne 9-10 dni do slabe pozitivniho testu.
@te_reza nestrasim - ptala ses, tak odpovidam 🙂 Pokud by k oplodneni mohlo dojit az pri vynechani MS, tedy 4 dny po styku, bylo by to teprve 6 dni od odpoledneni, takze bys pravdepodobne mohla citit max nejake popichovani v brise z uhnizdovani vajicka, jine priznaky jeste nejsou mozne. Tak je pravdepodobnejsi, ze na tebe jde MS 🙂

Pokud si brala pravidelně, měla bys být chráněná i po dobu , kdy si brala placebo.