icon

Praskl kondom. Jaká je šance na těhotenství?

eva1236
10. dub 2023

Dobrý den, Je mi 15 a s Přítelem jsem to dělali 7 dní do zadu a praskl kondom, všimli jsme si toho asi po minutě ale neudělal se, před sexem proběhl ještě orální sex, teď v neděli jsem to měla mít a ještě jsem to nedostala, nemohu být těhotná hrozně se bojím. Předem děkuji za odpověď

crejzy
•
10. dub 2023

Spíš ne. Možné je samozřejmě všechno, ale pravděpodobně jste měla už PO ovulaci, pokud měla MS přijít včera. A MS nedorazila kvůli stresu z toho. Počkejte pár dní a pokud i tak nedorazí, udělejte si těhotensky test ( prodávají ho v každé drogerií)

eva1236
autor
•
10. dub 2023

@crejzy děkuji moc.

merope
•
10. dub 2023

@eva1236 Dneska bude asi zavřeno, ale doporučuji si zítra hned ráno koupit někde 2 testy, jeden zkus hnedka (trošku tě uklidní, ale nebude z ranní moči, tak není tak 100%) no a pak případně další zkus pozítří ráno a uvidíš.

A přístě - existuje i pilulka po, lepší než se pak stresovat.

lencaa11
•
10. dub 2023

@eva1236 možné je vše udělala bych si test ...

sarae42
•
11. dub 2023

Spíše ne, ale i tak bych si udělala test, nejdříve ale 14 dní po styku. Dřív to nemá cenu 🙂 Navíc podle všeho už by mělo být po ovulaci (což je jediná doba, kdy se dá otěhotnět, pokud někdo tvrdí, že otěhotněl mimo ovulaci, je to blbost - měl ji pouze posunutou). Mns se ti zpozdila nejspíš především z nervů. Chápu, že je těžký se nestresovat - počkej na test a kdyby byl náhodou pozitivní, dá se to řešit (a hlavně to řekni rodičům a řeš to včas) 🙂 Držím palce.

ivivi
•
12. dub 2023

Bude to stres, navic je ti 15. To ma pravidelnou ms maloktera. Ale jinak pokud chces sexualne zit, tak holt musis trosku s tou moznosti pocitat. Jedina 100% ochrana je zadny sex. Muzes jedine udelat, ze tu moznost eliminujete na minimalni pravdepodobnost napr. kombinace vice druhu ochrany, pouzivat ji spravne.