Přibraly jste po vysazení antikoncepce?
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli jste také někdo přibral po vysazení a popřípadě co vám pomohlo zase zhubnout?
Vždy jsem vážila cca 63kg (mám 174cm) po dětech jsem se pohybovala okolo 74kg a chtěla jsem zhubnout. Jím normálně, neprasim, snažím se omezovat sladké a pečivo (dám si cca 1x týdně), denně pohyb cca 10 tis kroků. Váha mi nešla dolů ani o gram... Tak jsem se v září rozhodla vysadit antikoncepci abych se ,,vyčistila" od září ale 6kg nahoře a mám 80kg,začla jsem sportovat 4x týdně na hodinku střídám švihadlo běh nebo cardio, cviky na zpevnění ale váha se vůbec nehýbe, naopak mám pocit že nabývám. Má někdo podobné zkušenosti? U Dr. minulý rok veškeré hodnoty a vyšetření v pořádku 🤷
No já si myslím že ano. Když jsem nasadila antikoncepci tak.jsem najednou dala dolů zhruba 5 až 8 kilo do té doby jsem hodně běhala stravu držela a váha stala.
Po vysazení jsem ale měla najednou 10kg nahoře ale nevím jestli to bylo vysazením protože v té době jsem přestala běhat řešit jídlo jezdila jsem hodně za taťkou do nemocnice a přiznám se že víkendy i po jeho smrti jsme dost jedly a pily víno no 🤷🏻♀️ takže to možná byla shoda okolností
Tak já jsem měla stejnou váhu aj po vysazení antikoncepce, takže žádná změna.

Nevaž se, měř se.