icon

Vzala jsem si antikoncepci ještě než mi začala menstruace. Poradíte, co dělat?

anickaaaaaaa
11. dub 2021

Dobrý den, je mi 16 let a úplně nevím kam napsat nebo koho se zeptat před 2 dny jsem si u gynekoložky vyzvedla antikoncepci s tím ze už mám 7 dni spozdenou menstruci a vůbec nevím jestli ji vůbec dostanu no a pravě ze jsem ji pořad nedostala takže jsem se rozhodla si antikoncepce začít brát už teď aby začala působit co nejdřív a nečekat na menstruci. Na internetu jsem četla ze si to klidně mužů vzít mimo menstruaci, ze to nemusí být první den menstruace ale teď jsem zase četla ze se to nikdy nesmí brát před menstruci tak já teď nevím tabletku jsem si už vzala takže už to nevratim ale prosím poraďte mi počítám s tím ze menstruace buď nedorazí nebo dorazí a antikoncepce bude působit až tak za 10 dni mužů se zeptat co se stane když jsem si ji vzala před menstruaci která měla už nějak 8 dni spozdeni?

Strana
z2
zrzeckas
12. dub 2021

Holky... Test by ji nepomohl s vyloucenim tehu, pokud dr nic nezjistoval?... Nevim jak to funguje, kdyz zacala s antinou, esik to ovlivni nebo ne.. Ale vsimla jsem si, ze i s antinou lze otehotnet a mel by to test ukazat...

j.a.n.i
12. dub 2021

@zrzeckas Samozřejmě, že pomohl, nicméně bych mu věřila tak 20 dnů po styku. Tady spíš šlo o to, že nemůže spoléhat na to, že by doktor před předepsání HA vylučoval těhotenství.

zrzeckas
12. dub 2021

@j.a.n.i to je fakt...... Kdyz to tak vezmu, tak me nezjistoval nikdy nic. Ani v prubehu brani antiny.... Jen jednou rocne klasicke vysetreni

Strana
z2