Zapomenutá ha. Je tu možnost otěhotnění?

denncaex
16. pro 2021

Zapomenuta HA (antikoncepce)

Dobrý den, jsem hlava děravá a zapoměla jsem si vzít jeden den pilulku, s přítelem jsme měli ten den nechráněný styk, uvědomila jsem si to hned po tom a prášek jsme si okamžitě vzala bylo to 16hod po tom co jsme si ho měla vzít, pak už jsem pokračovala zase normálně.
Abych to upřesnila prášek beru vždy v 11 dopo v pátek jsem si ho vzala a v sobotu zapoměla si hi v 11 vzít a vzala jsem si ho ze so na ne v noci cca necelých16hod od 11 dopo
Je tu možnost otěhotnění?
Vím že tady těch diskuzí tu byla spousta ale ohledně hormonální Ha. Já beru azalii ta je nizko horm. A bere se no stop takže nemám menzes a ani nevím kdy bych ji měla mit a pod beru ji již rok a předtím jsem měla tělísko na 5 let takže taky bez menzes. Děkuji za odpovědi věřím že nejsem jediná hlava děravá :nevim:
Je to dneska 4 den, a já jsem tak vystresovaná že na sobě pozoruji příznaky těhu, což je prvni týden ovšem nemožné :D

rnika
16. pro 2021

Azálii jsem brala a několikrát se mi něco podobného stalo a bylo to ok. Myslím, že pokud jinak bereš pravidelně, tak jedna takto krátce vynechaná je velmi malá šance, že by z toho něco bylo. Jako náhoda je blbec, ale byla bych spíš klidná.

denncaex
autor
16. pro 2021

@rnika děkuju za odpověd. Ono je to tezké když člověk nemá menzes a navic je to nizko hormonálni tak si nemůzě byt tak jistý jako holky co berou horm. A dostají měsíčky

rnika
16. pro 2021

@denncaex 100% není nic 😉 Fakt bych se ale nenervovala, ale pro klid můžeš za měsíc udělat test.